Χριστίνα Μπόμπα: Θυμάται την υπέροχη εμπειρία που έζησε πριν πέντε χρόνια στην Ιταλία! [pics] Χριστίνα Μπόμπα: Θυμάται την υπέροχη εμπειρία που έζησε πριν πέντε χρόνια στην Ιταλία! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Θυμάται την υπέροχη εμπειρία που έζησε πριν πέντε χρόνια στην Ιταλία! [pics]

Χριστίνα Μπόμπα: Θυμάται την υπέροχη εμπειρία που έζησε πριν πέντε χρόνια στην Ιταλία! [pics] | tlife.gr
Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Χριστίνα Μπόμπα είδε την ζωή της να αλλάζει με δραστικό τρόπο και προς το καλύτερο! 
Η μελαχρινή καλλονή από εργαζόμενη σε πολυεθνική, σήμερα είναι παρουσιάστρια του The Voice of Greece, ενώ μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη έχουν γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο. 
Η όμορφη Χριστίνα θυμήθηκε χθες μια μοναδική εμπειρία που έζησε πριν πέντε χρόνια, όταν διέσχισε με ποδήλατο την βόρεια Ιταλία για καλό σκοπό.
«5 χρόνια πέρασαν σχεδόν από τότε που διασχίσαμε τη βόρεια Ιταλία με τον @dreamtravelive για καλό σκοπό! Κάναμε 100 χιλιόμετρα τη μέρα, βλέπαμε κάθε μέρα μια διαφορετική πόλη της βόρειας Ιταλίας και κάθε βράδυ μας φιλοξενούσαν οι ντόπιοι φίλοι μας! 
Σκοπός μας ήταν να βοηθήσουμε τα παιδάκια της Φλόγας όπως το είχε οραματιστεί ο Έλπις και με το ποδήλατο του διέσχισε την Ευρώπη για αυτό το στόχο. 
Εγώ κάνοντας μόνο το βόρειο κομμάτι της Ιταλίας έβλεπα πως όταν έχεις κίνητρο να κάνεις κάτι καλό η δύναμη είναι αστείρευτη και τα όρια ξεπερνιούνται. 
5 χρόνια μετά είναι μια από τις πιο μοναδικές εμπειρίες φυλαγμένες στην καρδιά μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: Θυμάται την υπέροχη εμπειρία που έζησε πριν πέντε χρόνια στην Ιταλία! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3985001146500349889
Σχόλια
item