Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Βίγγος: Τρυφερές αγκαλιές και φιλιά σε παραλία της Μυκόνου! [pics]

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Βίγγος: Τρυφερές αγκαλιές και φιλιά σε παραλία της Μυκόνου! [pics] | tlife.gr
Την αρχής ενός όμορφου έρωτα με τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Βίγγο ζει η Βίκυ Κάβουρα, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες τους που είδαν το φως της δημοσιότητας. 
Έπειτα από δύο πρόσφατες κοινές εμφανίσεις τους σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, οι δυο τους απαθανατίστηκαν και πάλι μαζί κατά την απόδρασή τους στη Μύκονο.
Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Βίγγος, που είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό, βρέθηκαν στον Πάνορμο, όπου έκαναν τις τελευταίες βουτιές τους για το καλοκαίρι. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ έδειχναν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.
Με το μπικίνι της, το οποίο αναδείκνυε άψογα το καλλίγραμμο κορμί της, η Βίκυ Κάβουρα μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα. Εκείνη, ωστόσο, δεν είχε μάτια για άλλον, εκτός από τον γοητευτικό σύντροφό της, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά.
Όσο για τον Γιώργο Βίγγο, εκείνος δεν την άφησε από την αγκαλιά του για όσο βρίσκονταν μέσα στη θάλασσα και κολυμπούσαν, ενώ δεν σταμάτησε να την φιλά τρυφερά στο λαιμό, αποδεικνύοντας πώς είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Βίγγος: Τρυφερές αγκαλιές και φιλιά σε παραλία της Μυκόνου! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2560687834696034512
item