Εύη Φραγκάκη: Μας συστήνει τη νεότατη μητέρα της! [pic]

Εύη Φραγκάκη: Μας συστήνει τη νεότατη μητέρα της! [pic]
Η Εύη Φραγκάκη είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.
Αυτή τη φορά, η δημοσιογράφος έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, αφού δημοσίευσε μια selfie που έβγαλε με την μητέρα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. 
Η κυρία Κατερίνα είχε χθες τα γενέθλιά της και η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη θέλησε έτσι να της ευχηθεί και δημόσια «χρόνια πολλά». Την συνόδευσε, μάλιστα, με ένα μήνυμα αγάπης.
«Είναι η μαμά, που είναι βέβαιη πως έμεινα νηστική όλη μέρα, κάθε μέρα. Είναι η μαμά, που ξέρει γιατί κρύωσα, αφού «έχει αλλάξει ο καιρός κι εγώ κυκλοφορώ με τα καλοκαιρινά». 
Είναι η μαμά, που κάνει διανομή τάπερ στις κόρες της, «γιατί επιτέλους τα παιδιά πρέπει να φάνε και λίγα φασολάκια». 
Είναι η μαμά – δασκάλα, που στα καλά καθούμενα θα ζητήσει να κλίνω ένα αρχαίο ελληνικό ρήμα σε όλους τους χρόνους, έτσι, γιατί μπορεί.
Είναι η γνήσια Ελληνίδα μάνα, που πάντα τα ξέρει όλα καλύτερα από όλους μας, εννοείται, σαν τη μαμά των σήριαλ!
Είναι, όμως, και η μαμά, που είναι πάντα εκεί, ακόμα και αν της γκρινιάζω. Και είναι πάντα εκεί, να βάλει πλάτη, όταν νιώσει ότι είμαστε στα δύσκολα. 
Η μαμά μου μεγαλώνει και είναι ασταμάτητη και ζωηρή! Και τη χαιρόμαστε και, στην πραγματικότητα, δε θέλουμε ποτέ να αλλάξει τίποτα! Χρόνια πολλά, μαμά μου! Να ζεις χαρές και να γελάς!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Όπως θα διαπιστώσεις, οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.
epirusblog.gr
5 of 5
Εύη Φραγκάκη: Μας συστήνει τη νεότατη μητέρα της! [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2228026245843497172
item