Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η έκπληξη του Γιώργου Σαμαρά για τα γενέθλιά της [pic]

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η έκπληξη του Γιώργου Σαμαρά για τα γενέθλιά της [pic] | tlife.gr
Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! 
Οι δυο τους μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, με την ξανθιά ηθοποιό να μετακομίζει πριν μερικούς μήνες στην Κρήτη για χάρη του αγαπημένου της. 
Ο πρώην ποδοσφαιριστής φροντίζει να μην χαλάει κανένα χατίρι στην αγαπημένη του και εκείνη φυσικά δεν έχει μάτια γι’ άλλον!
Πριν λίγες ημέρες, η Κωνσταντίνα Κομμάτα είχε τα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε επί σκηνής, αφού φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαμά Ρόζα» που ανεβαίνει στο θέατρο Αλίκη. 
Ο Γιώργος Σαμαράς δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της, καθώς  αποτελεί τον μεγαλύτερο θαυμαστή της. Συνεπώς, δεν θα μπορούσε να μην της ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό γι’ αυτή την ημέρα.
Όπως λοιπόν η ξανθιά ηθοποιός αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο σύντροφός της της ετοίμασε μία έκπληξη μαζί με τους συναδέλφους της στο θέατρο, γεγονός που την ενθουσίασε! 
«Ευχαριστώ όσους γιόρτασαν μαζί μου τη χθεσινή ημέρα αλλά και όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο για να μου στείλουν τις γλυκές ευχές τους!!! 
Εύχομαι να έχουμε όλοι δίπλα μας ανθρώπους που μας ομορφαίνουν την κάθε μας ημέρα!!! Υγεία & Αγάπη Παντού!!! Και του χρόνου…», σημείωσε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί με τον Γιώργο Σαμαρά.
Πολύχρονη!
epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η έκπληξη του Γιώργου Σαμαρά για τα γενέθλιά της [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 28367210913057123
item