Δούκισσα Νομικού: Το τρυφερό σχόλιο για την έκτη εγκυμοσύνη της Ολυμπίας Χοψονίδου [pic] Δούκισσα Νομικού: Το τρυφερό σχόλιο για την έκτη εγκυμοσύνη της Ολυμπίας Χοψονίδου [pic] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δούκισσα Νομικού: Το τρυφερό σχόλιο για την έκτη εγκυμοσύνη της Ολυμπίας Χοψονίδου [pic]

Δούκισσα Νομικού: Το τρυφερό σχόλιο για την έκτη εγκυμοσύνη της Ολυμπίας Χοψονίδου [pic] | tlife.gr
Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης πρόκειται να γίνουν για έκτη φορά γονείς, γεγονός που ανακοίνωσε δημόσια η πρώην Σταρ Ελλάς.
Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια και δεν σταματά να απολαμβάνει κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί με τον Βασίλη, την Αιμιλία, τον Θανάση, τον Δημήτρη και την Αναστασία! 
Μεταξύ των προσώπων που συγκινήθηκαν και χάρηκαν πολύ με την ευχάριστη είδηση ήταν και η Δούκισσα Νομικού.
Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί ενάμισι χρόνο μετά τη γέννηση του πρωτότοκου γιου της να έγινε ξανά μητέρα, όμως φαίνεται ότι έχει σκοπό να δημιουργήσει και εκείνη μια μεγάλη οικογένεια. 
Το βράδυ της Τετάρτης, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την οικογένεια Σπανούλη, σχολιάζοντας: «Για κάποιο λόγο έχω συγκινηθεί! 
Με το καλό το 6ο παιδάκι σας! Έχετε μια υπέροχη (και τεράστια) οικογένεια! Όλα τα καλά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου! P.S: Θα πρέπει να βιαστώ για να σας φτάσω».
Δες τη φωτογραφία:
Η οικογένεια Σπανούλη πριν δύο μήνες στην Ζάκυνθο!
epirusblog.gr
5 of 5
Δούκισσα Νομικού: Το τρυφερό σχόλιο για την έκτη εγκυμοσύνη της Ολυμπίας Χοψονίδου [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4895772608503960695
Σχόλια
item