Πρέβεζα: Το αυγοτάταραχο της Πρέβεζας παρουσίασε το Open TV Πρέβεζα: Το αυγοτάταραχο της Πρέβεζας παρουσίασε το Open TV | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Το αυγοτάταραχο της Πρέβεζας παρουσίασε το Open TV

Πρέβεζα: Το αυγοτάταραχο της Πρέβεζας παρουσίασε το Open TV

Το αυγοτάραχο του Αμβρακικού και της Πρέβεζας παρουσιάστηκε από το Open TV και την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" σε μια προσπάθεια ανάδειξης των τοπικών προϊόντων από τη Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας.
Σε σχετικό δελτίο τύπου η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας αναφέρει:
"Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας συνεχίζει δυναμικά με στρατηγικό σχεδιασμό και επιμονή για την προβολή του Νομού μας αλλά και για την προβολή των τοπικών μας προϊόντων και την τυποποίηση αυτών.
Σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 06:50 προβλήθηκε ένα ιδιαίτερο και σπάνιο τοπικό μας προϊόν, το αυγοτάραχο σε Πανελλήνια εμβέλεια από την συχνότητα του Open TV , όπου και ευχαριστούμε το κανάλι για τον χρόνο που μας διέθεσε. 
Με την παρουσία του Προέδρου της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Κου Πολύκαρπου Χαλκίδη και με την συνεργασία του επιχειρηματία πάνω στο είδος των αλιευμάτων Κου Ανδρέα Γκούμα δείξαμε το αυγοτάραχο στην αρχική του μορφή που είναι αυγό, στο δεύτερο στάδιο της αφυδάτωσης και επεξεργασίας με αλάτι, και το τελικό στάδιο του κερώματος.
Το αβγοτάραχο είναι ένα προϊόν με ιδιαίτερα υψηλή διατροφική αξία , το οποίο διαθέτει φανατικούς λάτρεις ανά τον κόσμο. 
Θεωρείται δε από πολλούς ως το «Χαβιάρι της Ελλάδας».Στόχος μας είναι η μεγαλύτερη δυνατή προβολή της περιοχής αλλά και προβολή των τοπικών μας προϊόντων. 
Θα υπάρξει βέβαια το επόμενο διάστημα προβολή και σε άλλα ιδιαίτερα τοπικά μας προϊόντα. Το μήνυμα είναι ότι τα προϊόντα της Πρέβεζας πρέπει να είναι στην πρώτη θέση της αγοράς διότι το αξίζουν."

Με τιμή
Το Δ.Σ.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Το αυγοτάταραχο της Πρέβεζας παρουσίασε το Open TV
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2948002045153517274
Σχόλια
item