Μικαέλα Φωτιάδη: Παραδέχτηκε on camera τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μπορμπόκη! Video Μικαέλα Φωτιάδη: Παραδέχτηκε on camera τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μπορμπόκη! Video | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μικαέλα Φωτιάδη: Παραδέχτηκε on camera τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μπορμπόκη! Video

Μικαέλα Φωτιάδη: Παραδέχτηκε on camera τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μπορμπόκη! Video | tlife.gr
Μπορεί τόσο καιρό να κυκλοφορούσαν μόνο φήμες και δημοσιεύματα, ωστόσο πλέον είναι επιβεβαιωμένο.
Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης πήραν την απόφαση να χωρίσουν ύστερα από αρκετά χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού. 
Φυσικά, οι δυο τους διατηρούν όσο το δυνατόν καλύτερες σχέσεις για χάρη του γιου τους, Χρήστου – Μιχαήλ, ο οποίος παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.
Το βράδυ της Πέμπτης, το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM βρέθηκε μαζί με την Μέγκι Ντρίο στην επανένωση του συγκροτήματος One, σε γνωστό κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας. 
Η Μικαέλα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον χωρισμό της και επιβεβαίωσε μια και καλή ότι ισχύει και πως δεν θέλει να επέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Δες το βίντεο:
Αν και προσπάθησαν να σώσουν τη σχέση τους για χάρη του μικρού τους γιου Χρήστου – Μιχαήλ, τελικά αποδείχτηκε ότι στην περίπτωσή τους το ραγισμένο γυαλί δεν ξανακολλάει.
epirusblog.gr
5 of 5
Μικαέλα Φωτιάδη: Παραδέχτηκε on camera τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μπορμπόκη! Video
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5572697434617245374
Σχόλια
item