Χριστίνα Αλούπη: Έκοψε τα μαλλιά της και μας παρουσιάζει το ανανεωμένο look! [pic] Χριστίνα Αλούπη: Έκοψε τα μαλλιά της και μας παρουσιάζει το ανανεωμένο look! [pic] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Αλούπη: Έκοψε τα μαλλιά της και μας παρουσιάζει το ανανεωμένο look! [pic]

Χριστίνα Αλούπη: Έκοψε τα μαλλιά της και μας παρουσιάζει το ανανεωμένο look! [pic] | tlife.gr
Η Χριστίνα Αλούπη τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει το βλέμμα της στην δημιουργία οικογένειας με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο, με τους δύο γιους της να αποτελούν πλέον την απόλυτη προτεραιότητά τόσο εκείνης όσο και του συζύγου της! 
Αυτός είναι και ο λόγος που η γνωστή παρουσιάστρια έχει θέσει σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά της, καθώς θέλει να βρίσκεται δίπλα στα αγόρια της σ’ αυτήν την τρυφερή ηλικία.
Μπορεί να είναι full time μαμά, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για την φροντίδα του εαυτού της! 
Το πρωί της Πέμπτης, η Χριστίνα Αλούπη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία μας παρουσίαζε το νέο hair look της! 
Η γλυκιά μανούλα άλλαξε το μήκος των μαλλιών της, κάνοντας μάλιστα και αφέλειες, ενώ το χρώμα παρέμεινε ίδιο.»Sometimes you just need a change! 
Όταν πας στην @elektra_kats και της λες «θέλω μια αλλαγή, κάνε μου ό,τι θες» Thank you». σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Δες τη φωτογραφία:
Ομολογουμένως το νέο look της ταιριάζει πολύ!
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Αλούπη: Έκοψε τα μαλλιά της και μας παρουσιάζει το ανανεωμένο look! [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7090888397586341288
Σχόλια
item