Κέισι Μίζιου: Αυτή είναι η πανέμορφη δίδυμη αδερφή της παίκτριας του GNTM

Κέισι Μίζιου: Αυτή είναι η πανέμορφη δίδυμη αδερφή της παίκτριας του GNTM | tlife.gr
Το Greece’s Next Top Model και αυτή τη σεζόν έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. 
Οι παίκτριες σε κάθε επεισόδιο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας. 
Μετά από κάθε δοκιμασία, οι τέσσερις κριτές αποφασίζουν ποιες διαγωνιζόμενες θα συνεχίσουν στο ριάλιτι μόδας και ποια θα αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM. Ανάμεσα στις παίκτριες που κατάφεραν να περάσουν τις πρώτες δοκιμασίες του GNTM είναι και η Κέισι Μίζιου.
Η όμορφη Κέισι έκανε 12 χρόνια πρωταθλητισμό στο μπάσκετ και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική. Σε ηλικία 20 ετών ξεκίνησε να συνεργάζεται με ένα πρακτορείο και να δουλεύει ως μοντέλο. 
Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για πολλά e-shops και καταστήματα ρούχων.
Η 24χρονη παίκτρια του GNTM είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα είναι η δίδυμη αδερφή της, με την οποία μοιάζουν πολύ όπως βλέπουμε σε ορισμένες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
epirusblog.gr
5 of 5
Κέισι Μίζιου: Αυτή είναι η πανέμορφη δίδυμη αδερφή της παίκτριας του GNTM
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 318631238915114018
item