Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με casual look! [pics]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με casual look! [pics] | tlife.gr
Talk of the town έχει γίνει τις τελευταίες μέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η είδηση πώς είναι ξανά ερωτευμένη μετά τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.
Ο άνθρωπος στο πλευρό της προέρχεται ξανά από τον χώρο της μουσικής, του ραπ συγκεκριμένα, έχοντας εκατοντάδες χιλιάδες fans επίσης να τον ακολουθούν. 
Ο λόγος για τον ράπερ Snik, τον οποίο πολλοί άκουσαν το περασμένο καλοκαίρι μέσα από τη συνεργασία του με την Τάμτα στο κομμάτι «Senorita», αν και ασχολείται με τη μουσική από τα 13 του.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν μήνα, ωστόσο η κριτής του GNTM δηλώνει fan του από τον… Αύγουστο, όταν και χόρευε το τραγούδι του στο καμαρίνι της. 
Χθες, μάλιστα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του νέου ζευγαριού της ελληνικής showbiz, στις οποίες απεικονίζονται να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά και αγκαλιές στη μέση της Πανεπιστημίου.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, πριν μερικές μέρες βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, όπου έκανε μια χαλαρή πρωινή βόλτα. 
Φορώντας ένα μπεζ jumpsuit και λευκά sneakers απαθανατίστηκε solo, καθώς περπατούσε στο δρόμο με κατεύθυνση το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της. 
Με νέο look στα μαλλιά, πολύ ελαφρύ μακιγιάζ και μαύρα γυαλιά ηλίου, έδειχνε πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Papadakis Press
epirusblog.gr
5 of 5
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με casual look! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4377214802807214916
item