Πρέβεζα: Εξαπάτησε ηλικιωμένες προφασιζόμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η. Πρέβεζα: Εξαπάτησε ηλικιωμένες προφασιζόμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Εξαπάτησε ηλικιωμένες προφασιζόμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η.

Πρέβεζα: Εξαπάτησε ηλικιωμένες προφασιζόμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η.

Ως υπάλληλος της ΔΕΗ εμφανίστηκε σε μία 89χρονη και μία 91χρονη στην Πρέβεζα ένας 39χρονος, προκειμένου να καταφέρει να μπει στα σπίτια τους και να κλέψει χρήματα και χρυσαφικά.

Ο 39χρονος, προφασιζόμενος κίνδυνο πρόκλησης βραχυκυκλώματος ή πυρκαγιάς, κατάφερε να πείσει τις δύο ηλικιωμένες να συγκεντρώσουν χρήματα και χρυσαφικά σε σημείο της οικίας τους για δήθεν προστασία τους κατά την διάρκεια υποτιθέμενων εργασιών, και στη συνέχεια, αποσπώντας την προσοχή τους, αφαίρεσε τα χρήματα και τα χρυσαφικά. 

Επιπρόσθετα, από το σπίτι της 91χρονης έκλεψε και τραπεζική κάρτα, με την οποία στη συνέχεια πραγματοποίησε ανάληψη από ΑΤΜ τραπεζικού υποκαταστήματος, αφαιρώντας από το λογαριασμό της χρηματικό ποσό.

Τα στοιχεία του 39χρονου ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Εξιχνίαση κλοπής στον Λούρο

Ένας 29χρονος προέκυψε ότι είναι ο δράστης κλοπής κοσμημάτων και χρηματικού ποσού από μονοκατοικία στον Λούρο Πρέβεζας.

Η κλοπή, που είχε σημειωθεί στις 27 Ιουλίου, εξιχνιάστηκε από την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας και σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Εξαπάτησε ηλικιωμένες προφασιζόμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8842461238104267115
Σχόλια
item