Γιάννενα: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Για Τις «Εκδηλώσεις Μνήμης Αγίου Αρτέμιου ». Γιάννενα: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Για Τις «Εκδηλώσεις Μνήμης Αγίου Αρτέμιου ». | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Για Τις «Εκδηλώσεις Μνήμης Αγίου Αρτέμιου ».


Γιάννενα: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Για Τις «Εκδηλώσεις Μνήμης Αγίου Αρτέμιου ».

«Εκδηλώσεις μνήμης Άγιου Αρτέμιου στα Ιωάννινα».

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε χθες, Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στα Ιωάννινα, η μνήμη του προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου καθώς και η «Ημέρα της Αστυνομίας».         


Στην δοξολογία η οποία τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό  ναό του Αγίου Αθανασίου και παρακολούθησε πλήθος πιστών, το παρών για το συνδικαλιστικό μας κίνημα έδωσαν, ο Γ.Γ της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος, το Δ.Σ καθώς και αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλευτής Ιωαννίνων κα. ΚΕΦΑΛΑ Μαρία, η τοπική φυσική ηγεσία με επικεφαλείς τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Ταξίαρχο κ. ΔΟΥΒΑΛΗ Κωνσταντίνο και τον Διευθυντή Αστυνομίας Ιωαννίνων κ. ΜΟΥΣΕΛΙΜΗ Βασίλειο, εκπρόσωποι της VIII Μεραρχίας Πεζικού  και του Πυροσβεστικού Σώματος, πολιτικοί και συνδικαλιστικοί φορείς, καθώς και ένας μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και αποστράτων συναδέλφων μας, ενώ με το πέρας της δοξολογίας και την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ακολούθησε δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.


Παράλληλα, στα πλαίσια του εορτασμού, το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων συμμετείχε στην Πανελλήνια εθελοντική αιμοδοσία στέλνοντας από τα Γιάννενα ένα ηχηρό μήνυμα, πως την σημερινή εποχή όπου αρχές και αξίες δοκιμάζονται, ο Έλληνας Αστυνομικός ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, με το βίο και τις πράξεις του μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.  


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΚΙΤΣΙΟΣ Κ.                                 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡ
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Για Τις «Εκδηλώσεις Μνήμης Αγίου Αρτέμιου ».
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4163129234860642673
Σχόλια
item