Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν πιο επώδυνο έναν χωρισμό Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν πιο επώδυνο έναν χωρισμό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν πιο επώδυνο έναν χωρισμό

Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν πιο επώδυνο έναν χωρισμό
Ο χωρισμός είναι το χειρότερο σημείο κάθε σχέσης. Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουν πως ήρθε το τέλος του κόσμου, ωστόσο κάποιες φορές εμείς οι ίδιοι το κάνουμε χειρότερο.
Ας δούμε τα πέντε πιο συχνά λάθη που κάνουμε:
Μην περιμένεις πολύ
Από τη στιγμή που συνειδητοποιήσεις ότι κάτι δεν πάει καλά, καλό θα ήταν να μην περιμένεις μήνες και χρόνια για να πάρεις την μεγάλη απόφαση, γιατί έτσι ταλαιπωρείσαι και δεν υπάρχει και λόγος. 
Προφανώς και θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος, αλλά να διαιωνίζεις και μία κατάσταση, δεν είναι και ό, τι καλύτερο.
Μην το κάνεις πάνω σε καβγά
Πολλά λέγονται τα οποία είναι εν βρασμώ ψυχής και δεν υπάρχει και απολύτως κανένας λόγος. Πες το κάποια στιγμή που είσαι σίγουρη και ήρεμη, όχι όταν σε έχουν κυριεύσει τα νεύρα.
Μην πεις ψέματα για τους λόγους
Έφτασες στο σημείο να χωρίσεις και τώρα βρήκες να πεις ψέματα; Συγνώμη αλλά αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας και το ξέρεις. Ακόμα και την ύστατη στιγμή, οφείλεις να πεις τους πραγματικούς λόγους της απόφασής σου.
Μην αφήσεις την κατάσταση μετέωρη
Μην πεις θέλω διάλειμμα γιατί τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο δίνεις ελπίδες στον άλλο, αλλά ακόμα κι εσύ η ίδια δεν το παίρνεις απόφαση ώστε να το τελειώσεις μέσα σου.
Σε περίπτωση που ο έρωτας υπάρχει ακόμα
Μη βιαστείτε να τα ξαναβρείτε. Άσε να περάσει ένα διάστημα, να σκεφτείτε τι θέλετε και να δείτε πόσο έχει λείψει ο ένας στον άλλο, και μετά κάντε το μεγάλο βήμα. Οι βιαστικές κινήσεις σπάνια αποδίδουν.
epirusblog.gr
5 of 5
Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν πιο επώδυνο έναν χωρισμό
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 115700571459710699
Σχόλια
item