Άρτα: Εξαιρετικής ποιότητας το πόσιμο νερό του Δήμου Αρταίων Άρτα: Εξαιρετικής ποιότητας το πόσιμο νερό του Δήμου Αρταίων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Εξαιρετικής ποιότητας το πόσιμο νερό του Δήμου Αρταίων


Άρτα: Εξαιρετικής ποιότητας το πόσιμο νερό του Δήμου Αρταίων
Στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών για την ποιότητα του πόσιμου νερού, ο Δήμος Αρταίων γνωστοποιεί ότι πρόκειται για νερό άριστης ποιότητας και ενδείκνυται προς κατανάλωση από τους δημότες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, Άρτας, Βλαχέρνας, Ξηροβουνίου, Φιλοθέης και Αμβρακικού.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται από τη Δ.Ε.Υ.Α.Α σε μηνιαία βάση, ενώ αφορούν μικροβιολογικές, χημικές αλλά και ραδιενεργές παραμέτρους. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων που πραγματοποιούνται αναρτώνται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της: http://www.deya-artas.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης του Δήμου Αρταίων εφαρμόζει το πρωτοποριακό Σχέδιο Ασφάλειας Νερού, ένα Σχέδιο Εκτίμησης και Διαχείρισης Κινδύνου, που μελετά θέματα ασφάλειας του πόσιμου ύδατος, σε όλη την αλυσίδα μεταφοράς και διανομής από την πηγή προς τον καταναλωτή και συντελεί στην πρόβλεψη πιθανών μελλοντικών προβλημάτων.

«Με συνέπεια απέναντι στη διασφάλιση της υγείας του δημότη παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες ύδρευσης, φροντίζοντας και προστατεύοντας τα δημόσια αγαθά», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Εξαιρετικής ποιότητας το πόσιμο νερό του Δήμου Αρταίων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6395563389965201136
Σχόλια
item