Πρέβεζα: Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με το ΔΣ της Παρέμβασης Για Τα Ζώα Πρέβεζα: Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με το ΔΣ της Παρέμβασης Για Τα Ζώα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με το ΔΣ της Παρέμβασης Για Τα Ζώα

Πρέβεζα: Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με το ΔΣ της Παρέμβασης Για Τα Ζώα

Τα ζητήματα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς συζήτησε με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο το Δ.Σ της Παρέμβασης Για Τα Ζώα.

Σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η “Παρέμβαση Για Τα Ζώα” αναφέρει:
"Σε αυτή την πρώτη επαφή ενημέρωσης κατ´ αρχήν τέθηκε το ζήτημα που έχει προκύψει με την άρση της άδειας λειτουργίας του Καταφυγίου στο Νεοχώρι. 


Ενημερώσαμε διεξοδικά τον Δήμαρχο για τις επιπτώσεις στα ζώα, αλλά και για την αναγκαιότητα που αποτελεί μονόδρομο για τον Δήμο μας, να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την άρση της ανάκλησης της άδειας και ασφαλώς για την άμεση δρομολόγηση μελέτης για την συνολική αναβάθμιση και ανακατασκευή του Καταφυγίου μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προδιαγραφές. 

Αυτό άλλωστε αποτελούσε εδώ και κάποια χρόνια μόνιμο αίτημα μας προς τον Δήμο Πρέβεζας με σειρά γραπτών υπομνημάτων και δημοσιεύσεων.

Ο Δήμαρχος κ. Γεωργάκος κατανόησε την ανάγκη της δημιουργίας σύγχρονων υποδομών στον χώρο του υπάρχοντος Καταφυγίου στο Νεοχώρι, συμφωνώντας μαζί μας και υποσχέθηκε να δρομολογήσει άμεσα τις διαδικασίες. 

Τέθηκαν και αλλά ζητήματα όπως το ζήτημα του Δημοτικού Κτηνιατρείου επίσης αίτημα μας εδώ και πολύ καιρό, και για το οποίο ο Δήμαρχος είναι θετικός. 

Αναμένουμε την πρώτη συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής, όπου και θα δρομολογηθούν διάφορες δράσεις και για τα ζώα της πόλης."
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με το ΔΣ της Παρέμβασης Για Τα Ζώα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2210240965932170523
Σχόλια
item