Τα πιο συχνά λάθη που μπορεί να χαλάσουν μια όμορφη σχέση! Τα πιο συχνά λάθη που μπορεί να χαλάσουν μια όμορφη σχέση! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα πιο συχνά λάθη που μπορεί να χαλάσουν μια όμορφη σχέση!

Τα πιο συχνά λάθη που μπορεί να χαλάσουν μια όμορφη σχέση!
Σε πολλά αγαπημένα ζευγάρια έχει συμβεί να περάσουν μια κρίση στη σχέση τους όπου ακόμα και ένα μικρό ζήτημα, όπως το «τι θα φάμε το μεσημέρι» καταλήγει σε ομηρικό καβγά. 
Μην στεναχωριέστε! Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Διαβάστε παρακάτω ποια λάθη είναι αυτά που οδηγούν τη σχέση σε εφιάλτη και δείτε πώς θα τα διορθώσετε.
1 Νομίζεις πως ο σύντροφός σου καταλαβαίνει τι έχεις πάθει χωρίς να του το πεις
Όσο και να θες να συμβεί, ο σύντροφός σου δεν είναι τηλεπαθητικός και άρα δεν καταλαβαίνει από μόνος του ούτε τι σε εκνευρίζει ούτε τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει να κάνει. Μίλα μαζί του, επικοινωνήστε καλύτερα και όλα θα πάνε καλά!
2 Αποκρύπτετε πληροφορίες
Φυσικά και δεν εννοούμε τα ψέματα, καθώς αυτό είναι ακόμα πιο σοβαρό σε μια σχέση, αλλά μιλάμε για απόκρυψη πληροφοριών. Μπορεί να φαίνεται αθώα κάποιες φορές αλλά συνήθως δεν έχει αίσιο τέλος, ειδικά όταν ο σύντροφός σας μαθαίνει την αλήθεια.
3 Προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματά του
Ο ρόλος σας σαν σύντροφος δεν είναι να λύσετε τα προβλήματα του συντρόφου σας αλλά να τον ακούτε κάθε φορά που σας τα εξιστορεί και να του λέτε τη γνώμη σας. Εκεί ακριβώς τελειώνει ο ρόλος σας και αυτό πρέπει να είναι κατανοητό και από τους δύο σας.
4 Περιμένετε να σας κάνει ευτυχισμένη
Κι όμως, δεν είναι δουλειά του συντρόφου σας να σας κάνει δυστυχισμένη. Σίγουρα δεν πρέπει να σας κάνει δυστυχισμένη αλλά η ευτυχία είναι κάτι που το πετυχαίνει ο κάθε άνθρωπος μόνος του και αυτό πρέπει αν το θυμάστε!
5 Αντιδράτε με άσχημες εκφράσεις
Οι εκφράσεις μπορεί να μην σας φαίνονται ως τρομερό λάθος σε μια σχέση αλλά όταν είναι κακοπροαίρετες τότε δημιουργείται πρόβλημα. Αντιδράστε με εκφράσεις όταν χαίρεστε με κάτι αλλά μην κάνετε ποτέ άσχημες γκριμάτσες όταν σας μιλάει ο σύντροφός σας. Καταρχάς είναι αγένεια και κατά δεύτερον βλάπτει την σχέση και τον τρόπο που επικοινωνείτε.
epirusblog.gr
5 of 5
Τα πιο συχνά λάθη που μπορεί να χαλάσουν μια όμορφη σχέση!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 9051630621494422760
Σχόλια
item