Σίσσυ Χρηστίδου: Αγωγή - "βόμβα"; Πάει στα δικαστήρια τον Θοδωρή Μαραντίνη; Όλη η αλήθεια! Σίσσυ Χρηστίδου: Αγωγή - "βόμβα"; Πάει στα δικαστήρια τον Θοδωρή Μαραντίνη; Όλη η αλήθεια! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σίσσυ Χρηστίδου: Αγωγή - "βόμβα"; Πάει στα δικαστήρια τον Θοδωρή Μαραντίνη; Όλη η αλήθεια!

Σίσσυ Χρηστίδου: Αγωγή - "βόμβα"; Πάει στα δικαστήρια τον Θοδωρή Μαραντίνη; Όλη η αλήθεια!
Αγωγή - "βόμβα" από τη Σίσσυ Χρηστίδου; Πάει στα δικαστήρια τον Θοδωρή Μαραντίνη; Όλη η αλήθεια μέσα από νέο ρεπορτάζ!
Στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζευγαριού ο χωρισμός τους πέρασε από διάφορες φάσεις με τους δυο τους να προσπαθούν να διατηρήσουν όσο το δυνατό καλύτερες σχέσεις, για χάρη των παιδιών τους!
Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, τις πληροφορίες του Youweekly.gr είναι κάτι που έχουν πετύχει με μεγάλη επιτυχία μάλιστα αφού οι σχέσεις τους είναι άψογες και το βράδυ της Κυριακής, όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από ένα βίντεο ντοκουμέντο πέρασαν χαλαρές στιγμές μαζί με τα παιδιά τους!
Ωστόσο, το περιοδικό Ciao μέσα από ένα πρόσφατο δημοσίευμά του αποκαλύπτει με βάση τις πηγές του πως η παρουσιάστρια του OPEN είναι έτοιμη να υποβάλει αγωγή κατά του πρώην συζύγου της!
Όπως αναφέρει ακριβώς το δημοσίευμα:
"Το περιεχόμενο της αγωγής δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς ακόμα βρίσκεται υπό επεξεργασία από τους δικηγόρους της παρουσιάστριας! Όπως λένε όμως οι ίδιες πηγές (οι πηγές του περιοδικού Ciao), πρόκειται για διαφροές που έχουν προκύψει μετά το διαζύγιο, τόσο στο προσωπικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι. 
Η παρουσιάστρια έχει θυμώσει πολύ με τα ψέμματα που πιστεύει ότι της έχει πει ο πρώην σύζυγός της καθώς η ίδια είναι πεπεισμένη ότι για το χωρισμό τους ευθύνεται τρίτο πρόσωπο. Κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε βέβαια, αλλά η Σίσσυ δεν αλλάζει γνώμη!"
Αυτό είναι ένα απόσπασμα από το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao το οποίο και οι πηγές μας, οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως δεν ισχύει! 
Οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό καθώς ήταν πλήρως συνειδητοποιημένοι γι αυτή τους την απόφαση! Τρίτο πρόσωπο δεν υπήρξε και είναι και οι δυο άριστα τοποθετημένοι όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματά τους!
epirusblog.gr
5 of 5
Σίσσυ Χρηστίδου: Αγωγή - "βόμβα"; Πάει στα δικαστήρια τον Θοδωρή Μαραντίνη; Όλη η αλήθεια!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 479502187675178336
Σχόλια
item