Κόνι Μεταξά: Ξανά στην Ρουμανία για χάρη του νέου της έρωτα! Φωτογραφίες

Κόνι Μεταξά: Ξανά στην Ρουμανία για χάρη του νέου της έρωτα! Φωτογραφίες | tlife.gr
Μεταξύ δύο χωρών ζει το τελευταίο διάστημα η Κόνι Μεταξά. Σχεδόν κάθε Κυριακή – αμέσως μετά το τέλος των εμφανίσεων της στο νυχτερινό κέντρο Fantasia – η εκρηκτική performer παίρνει το αεροπλάνο και ταξιδεύει για την Ρουμανία. 
Ο λόγος φυσικά είναι… ο έρωτας! Η αυθόρμητη και παρορμητική κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά είναι ξανά ερωτευμένη και τους τελευταίους τρεις μήνες περίπου διατηρεί σχέση με τον γοητευτικό διεθνή πολίστα, Μάριο Καπότση.
Η Κόνι Μεταξά ζει έναν θυελλώδη έρωτα και φροντίζει να κρατά καλά κρυμμένο αυτό το «μυστικό» της. Αυτή τη φορά θέλει να προστατεύσει την προσωπική της ζωή και αποφεύγει να απαντά στα τηλέφωνα των δημοσιογράφων. 
Η όμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται από εχθές στο Βουκουρέστι, όπου ζει ο αγαπημένος της. Να σου θυμίσουμε πως ο Μάριος αγωνίζεται με την πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Στεάουα Βουκουρεστίου και αυτός είναι ο λόγος που η Κόνι ταξιδεύει κάθε βδομάδα εκεί για να τον βλέπει από κοντά!
Οι δυο τους απολαμβάνουν τον έρωτά τους και το γεγονός ότι βρίσκονται στο εξωτερικό… μόνο καλό τους κάνει! 
Η Κόνι δεν έχει λόγο να φοβάται για paparazzi και αδιάκριτα βλέμματα, με αποτέλεσμα να χαίρεται όσο περισσότερο μπορεί το ειδύλλιο της με τον Μάριο!
Δες φωτογραφίες από το ταξίδι της Κόνι στην Ρουμανία:
Το σίγουρο ότι οι δυο τους φαντάζουν πολύ ταιριαστοί μαζί!
epirusblog.gr
5 of 5
Κόνι Μεταξά: Ξανά στην Ρουμανία για χάρη του νέου της έρωτα! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6234251344276752625
item