Γιάννενα: Γέννησε Μέσα Στο Ασθενοφόρο!! Γιάννενα: Γέννησε Μέσα Στο Ασθενοφόρο!! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Γέννησε Μέσα Στο Ασθενοφόρο!!Μια αναπάντεχη και συνάμα ευχάριστη στιγμή επεφύλασσε η  προχθεσινή βάρδια  για έναν διασώστη και μια διασώστρια του ΕΚΑΒ  στα Ιωάννινα, αφού ένα ανυπόμονο μωράκι γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο που μετέφερε την έγκυο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα!

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για  τη διακομιδή μιας εγκυμονούσας στο νοσοκομείο.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα  στο σημείο με τους διασώστες να διαπιστώνουν  πως ο τοκετός είχε ήδη ξεκινήσει!

Η  κύηση  ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής πριν προλάβει να  φτάσει το  ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, με τους διασώστες  να φέρνουν στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Ακολούθησαν   στιγμές χαράς τόσο   για τη μητέρα  όσο και  για τους διασώστες   που με  την υψηλού επιπέδου εκπαίδευσή  τους απέδειξαν  για μια ακόμη φορά πως είναι πάντα δίπλα στον καθένα  και αυτή τη φορά ήταν  για καλό!!

Η μητέρα και η νεογέννητη κορούλα της διακομίσθηκαν στο Χατζηκώστα όπου  το ιατρικό προσωπικό φρόντισε για τα περαιτέρω ...

epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Γέννησε Μέσα Στο Ασθενοφόρο!!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6819864771612214398
Σχόλια
item