Μπάγια Αντωνοπούλου: Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της! Μπάγια Αντωνοπούλου: Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της! | tlife.gr
Η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και το πέρασμά της από τον ΣΚΑΪ, αυτή η σεζόν την βρίσκει στο One. 
Η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε στα παλιά λημέρια της και έτσι ασχολείται με την ενημέρωση και παρουσιάζει την εκπομπή «One Line» μαζί με τον Θανάση Φουσκίδη. 
Παράλληλα με την καλή πορεία των επαγγελματικών της, η Μπάγια Αντωνοπούλου βιώνει και την προσωπική ευτυχία, αφού εδώ και λίγους μήνες συγκατοικεί με τον σύντροφό της, Άρη Δρούγκα.
Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από την καθημερινότητά της. 
Αυτή τη φορά, η Μπάγια Αντωνοπούλου αποκάλυψε στους followers της την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Όπως θα δεις λοιπόν, η ίδια έκοψε αφέλειες με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν.
Δες τη φωτογραφία:
Η Μπάγια Αντωνοπούλου είπε «ναι» στην τάση της εποχής!
epirusblog.gr
5 of 5
Μπάγια Αντωνοπούλου: Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6459407285543311260
Σχόλια
item