Άρτα: Σύλλογος «Οι Φίλοι του Βιβλίου». Δίνει χώρο για την ανάδειξη ταλέντων Άρτα: Σύλλογος «Οι Φίλοι του Βιβλίου». Δίνει χώρο για την ανάδειξη ταλέντων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Σύλλογος «Οι Φίλοι του Βιβλίου». Δίνει χώρο για την ανάδειξη ταλέντων

Άρτα: Σύλλογος «Οι Φίλοι του Βιβλίου». Δίνει χώρο για την ανάδειξη ταλέντων
Με σκοπό να αναδείξει τα ταλέντα στην έμπνευση, την γραφή και την δημιουργική φαντασία των νέων, ο Σύλλογος Άρτας «Οι Φίλοι του Βιβλίου» δίνει την ευκαιρία να αποκαλύψουν την πηγαία έκφρασή τους.
Προς το σκοπό αυτό διοργανώνει Πανηπειρωτικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος, ο οποίος απευθύνεται σε εφήβους ηλικίας από 14 έως και 18 ετών, που έχουν γεννηθεί ή διαμένουν στην Περιφέρεια Ηπείρου. Ο διαγωνισμός συγγραφής άρχισε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και λήγει στις 20 Φεβρουαρίου 2020. 
Από τον Σύλλογο διευκρινίζεται ότι κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει με ένα μόνο διήγημα, που δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 5.000 λέξεις. 
Οι διαγωνιζόμενοι για λόγους αντικειμενικότητας θα συμμετέχουν υπογράφοντας το διήγημά τους με ψευδώνυμο. Δηλώνουν, επίσης, το τηλέφωνο ή το e-mail τους ώστε ο Σύλλογος Άρτας «Οι Φίλοι του Βιβλίου» να επικοινωνήσουν μαζί τους.
Τα διηγήματα που θα υποβληθούν θα πρέπει να είναι πρωτότυπα. Δεν πρέπει να έχουν βραβευτεί ή υποβληθεί σε άλλο λογοτεχνικό διαγωνισμό ή σε λογοτεχνικό εργαστήριο ή σεμινάριο. Επίσης, να μην έχουν εκδοθεί ή δημοσιευθεί σε βιβλίο ή άλλο μέσο, έντυπο ή ηλεκτρονικό. 
Τα κείμενα θα πρέπει να αποσταλούν είτε στο e-mail του Συλλόγου (filoi.bibliou@yahoo.gr), είτε ταχυδρομικά με επιστολή στη διεύθυνση: Σύλλογος «Οι Φίλοι του Βιβλίου», Φιλελλήνων 9, Άρτα 47132 και με την επισήμανση «για το διαγωνισμό εφηβικού διηγήματος». Θα δοθούν τρία βραβεία, 1ο, 2ο και 3ο ενώ πρόκειται να δημοσιευθούν τα δέκα καλύτερα.
Την κριτική επιτροπή αποτελούν: Δημήτρης Πεπώνης, φιλόλογος, μέλος ΔΣ του Συλλόγου, Ρένα Τριχιά - Μανακανάτα, φιλόλογος, Βασίλης Παππάς, δημοσιογράφος. Για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση. 
Για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο e-mail του Συλλόγου: filoi.bibliou@yahoo.gr
Για το ΔΣ υπογράφουν η πρόεδρος Σοφία Εξάρχου και η γραμματέας Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Σύλλογος «Οι Φίλοι του Βιβλίου». Δίνει χώρο για την ανάδειξη ταλέντων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 9195832888749781466
Σχόλια
item