Άρτα: Με επιτυχία η ετήσια συνέλευση Ένωσης Αστυνομικών Άρτας


Άρτα: Με επιτυχία η ετήσια συνέλευση Ένωσης Αστυνομικών Άρτας


Την 26 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού μεγάρου της Δ.Α. Άρτας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας.

Την Ομοσπονδία μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χρήστος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ, οι οποίοι προέβησαν σε αναλυτική ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα και ειδικότερα για τις άμεσες διεκδικήσεις μας όπως είναι το νέο βαθμολόγιο, νέο μισθολόγιο και θέσπιση για το επικίνδυνο της εργασίας μας.

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης τίμησε με την παρουσία του ο Διευθυντής Άρτας, Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Επίσης, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνος ΚΙΤΣΙΟΣ και κ. Αριστοτέλης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος ΝΑΚΟΣ και κ. Δημήτριος ΖΗΣΗΣ. 

Από τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης παρουσιάσθηκε ο διοικητικός απολογισμός, από τον Ταμία ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός του επόμενου έτους οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα και από τον Πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής αναγνώσθηκε η ετήσια έκθεση οικονομικής διαχείρισης.

Εκ μέρους του Δ.Σ., ευχαριστούμε όλους τους προσκεκλημένους και ειδικά τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόριο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ για την παρουσία του, καθώς και τα μέλη μας για τη μεγάλη τους συμμετοχή στο ανώτερο και κυρίαρχο όργανο της Ένωσής μας.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Με επιτυχία η ετήσια συνέλευση Ένωσης Αστυνομικών Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8768650786914745333
item