Γιάννενα: Σε διαχρονική επιλογή μετατρέπονται τα Ιωάννινα

Γιάννενα: Σε διαχρονική επιλογή μετατρέπονται τα Ιωάννινα
Για ένα εορταστικό τριήμερο ετοιμάζονται οι ξενοδοχειακές μονάδες και τα καταλύματα στην πόλη και το λεκανοπέδιο, αφού οι κρατήσεις δείχνουν πληρότητα στο 100%.
Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου έρχεται ως συνέχεια μίας εξαιρετικά θετικής καλοκαιρινής σεζόν και για την πόλη, όπως ακριβώς συνέβη και για τους ορεινούς προορισμούς.
Η μεγάλη μάζα των αφίξεων θα ξεκινήσει από την Παρασκευή και θα κορυφωθεί το Σάββατο όπως ανέφερε ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Στ. Σιούτης με την συντριπτική πλειονότητα των επισκεπτών να είναι Έλληνες.
Η δυνατότητα που παρέχει ο καλός καιρός στους επισκέπτες να επιλέξουν τα Ιωάννινα αποτελεί μία παράμετρο σίγουρα όμως όχι την βασικότερη, καθώς οι κρατήσεις έχουν γίνει αρκετό καιρό πριν, όπου κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τις εξαιρετικές για την εποχή καιρικές συνθήκες.
Αυτό σύμφωνα με τον κ. Σιούτη επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά ότι και η πόλη των Ιωαννίνων αλλά και οι ορεινοί προορισμοί αποτελούν διαχρονικές επιλογές για τους Έλληνες εκδρομείς.
Παράλληλα πάντως οι επαγγελματίες του κλάδου φέρονται έτοιμοι να ανταποκριθούν σε νέες απαιτήσεις όπως είναι οι θεματικές του τουρισμού. Τις επόμενες ημέρες πραγματοποιείται στην Άρτα το τριήμερο συνέδριο για τον θρησκευτικό τουρισμό, ενώ ο συνεδριακός τουρισμός αποτελεί για την πόλη των Ιωαννίνων μία σημαντική κατηγορία που όπως αποδείχθηκε από το Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιολογίας μπορεί να προσδώσει μεγάλη υπεραξία στην περιοχή.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε διαχρονική επιλογή μετατρέπονται τα Ιωάννινα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7094539462033643199
item