Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψη τώρα! Ο άντρας των ονείρων της πρέπει να έχει μόνο ένα πράγμα! Αυτό είναι...

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψη τώρα! Ο άντρας των ονείρων της πρέπει να έχει μόνο ένα πράγμα! Αυτό είναι...
Αποκάλυψη τώρα για την Φαίη Σκορδά! Αυτό είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να έχει ο άντρας των ονείρων της! Δεν φαντάζεστε...

Η καινούρια τηλεοπτική σεζόν έχει κάνει για άλλη μία φορά ακόμη πιο σκληρούς τους καθημερινούς της ρυθμούς, γιατί η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αυτό το φθινόπωρο έχει μπροστά της πολύ δυνατές προκλήσεις, με έναν τηλεοπτικό ανταγωνισμό που μόνο αδιάφορη δεν την αφήνει.
Ήδη από το καλοκαίρι επιμελήθηκε προσωπικά κάποιες σκόπιμες αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής της και όλος ο χρόνος της είναι αφιερωμένος στα επαγγελματικά της. 
Εκτός από ένα μικρό διάλειμμα για ψώνια σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου και τη συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του ΥΟU σε μια από τις... σπάνιες χαλαρές στιγμές της.
Φαίη Σκορδά: Αποκάλυηψη τώρα! Ο άντρας των ονείρων της πρέπει να έχει μόνο ένα πράγμα!
Το «γραφείο - σπίτι» ή «σπίτι και δραστηριότητες» των παιδιών της είναι το μόνιμο πρόγραμμά της. 
Πολλά βέβαια έχουν γραφτεί και άλλα τόσα έχουν υπονοηθεί τα τελευταία τρία χρόνια για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της. Η αλήθεια είναι πως στην περίπτωσή της ισχύει το «άνθρακες ο θησαυρός».
Η παρουσιάστρια ήταν μόνη κατ' επιλογή. Βέβαια, αν κρίνουμε από τις σχετικά πρόσφατες δηλώσεις της, αυτή είναι μια συνθήκη που ως γυναίκα δεν την ικανοποιεί πια και θέλει να αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής της ζωής και, γιατί όχι, να ερωτευτεί. 
Η μόνη προϋπόθεση που βάζει είναι όπως λέει ότι «πρέπει να υπάρχει σίγουρα μια χημεία στην αρχή. 
Για να αφεθώ και να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο χρειάζομαι πάρα πολύ χρόνο, εκτός κι αν είναι τόσο μάγκας που μπορεί να με κερδίσει και αισθανθώ εμπιστοσύνη!». Ο άντρας, λοιπόν, που θα την κάνει να νιώσει σιγουριά θα γίνει εκείνος που θα βρεθεί στο πλευρό της. Και όπως όλα δείχνουν είναι απλά θέμα... χρόνου!

«Ετοιμαστείτε... θα βγάλετε λαγό!»

Η έκπληξη για την προσωπική ζωή της Φαίης ήρθε δια στόματος Λίτσας Πατέρα, η οποία στις προβλέψεις των ζωδίων για τον μήνα Οκτώβριο έκανε προσωπική εκτίμηση για την παρουσιάστρια που είναι Υδροχόος, αφήνοντάς την άφωνη! «Παρακαλώ τους κύριους δημοσιογράφους γύρω στις 29-31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου να είστε πίσω από τη Φαίη. 
Σας διαβεβαιώ ότι θα βγάλετε λαγό. Από χτες σου το λέω και δεν δίνεις σημασία σε τίποτα!», δήλωσε στην εμβρόντητη παρουσιάστρια! Λέτε;
epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψη τώρα! Ο άντρας των ονείρων της πρέπει να έχει μόνο ένα πράγμα! Αυτό είναι...
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2782200486022778900
item