Πάολα: Η νέα συνεργασία «φωτιά» με πασίγνωστη τραγουδίστρια! Δείτε το όνομά της! Πάολα: Η νέα συνεργασία «φωτιά» με πασίγνωστη τραγουδίστρια! Δείτε το όνομά της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πάολα: Η νέα συνεργασία «φωτιά» με πασίγνωστη τραγουδίστρια! Δείτε το όνομά της!

Πάολα: Η νέα συνεργασία «φωτιά» με πασίγνωστη τραγουδίστρια! Δείτε το όνομά της!
Έχουμε τη νέα συνεργασία «φωτιά» της Πάολα με πασίγνωστη τραγουδίστρια! Δείτε το όνομά της για πρώτη φορά!

Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά σχήματα του χειμώνα, που αναμένεται να πάει εξαιρετικά.
Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρυσι μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, η Δέσποινα Βανδή είναι έτοιμη για άλλη μία πετυχημένη σεζόν. 
Φέτος, λοιπόν, θα τραγουδά μαζί με την Πάολα και η συνεργασία αυτή είναι σίγουρο, πως θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στους φαν των μπουζουκιών.
Την είδηση αυτή έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συζητούσα με φίλους και συναδέλφους και έμαθα διάφορα, καταρχήν για εσάς που θέλετε να βγαίνετε έξω και να τα “σπάτε” να σας πω ότι ένα από τα σχήματα του χειμώνα που περιμένουμε ότι θα πάνε πολύ καλά είναι…». 
«Η Δέσποινα Βανδή με την Πάολα, αναμένεται να μοιραστούν την σκηνή και να γίνει χαμός! Φαίνεται να έχουν δώσει τα χέρια οι δύο κυρίες…»!

Πάολα: Τα «έσπασε» η κόρη της! Δείτε την να χορεύει και να τραγουδά μαζί της!

Τα «έσπασε» η κόρη της Πάολα και μας τρέλανε κανονικά! Δείτε την να χορεύει και να τραγουδά μαζί της, στην σκηνή της 84ης Δ.Ε.Θ!
Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε τα αγαπημένα της τραγούδια και λικνίστηκε στους ρυθμούς της μουσική αλλά όχι μόνη της!
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν η 16χρονη κόρη της Παολίνα, ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να χορεύει πλάι στη μαμά της! 
Οι 20.000 θεατές την καταχειροκρότησαν και η περήφανη μαμά δεν την χόρταινε! Δείτε το σχετικό βίντεο που έχει ξεπεράσει τις 1.000 προβολές:


epirusblog.gr
5 of 5
Πάολα: Η νέα συνεργασία «φωτιά» με πασίγνωστη τραγουδίστρια! Δείτε το όνομά της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6429603805066834957
Σχόλια
item