Πρέβεζα: Αθωώθηκε για βιασμό ο ιερέας του ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ Πρέβεζα: Αθωώθηκε για βιασμό ο ιερέας του ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Αθωώθηκε για βιασμό ο ιερέας του ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ

Πρέβεζα: Αθωώθηκε για βιασμό ο ιερέας του ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ
Αυλαία "έπεσε" στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων για την υπόθεση του παπά από το Μιχαλίτσι που είχε κατηγορηθεί για βιασμό και ασέλγεια κατά δύο ανήλικων κοριτσιών...


Ο ιερέας είχε προφυλακιστεί για ένα μήνα στις φυλακές Τριπόλεως και στη συνέχεια αποφυλακίστηκε με απόφαση των δικαστών Πρέβεζας. Μετά από αναβολές και διακοπές, το πρωί εκδόθηκε η απόφαση που έκρινε αθώο τον παπά για όλες τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από 2 χρόνια και έσκασε σαν βόμβα, μετά την είδηση για την προφυλάκιση του ιερέα. Το ενδιαφέρον του κοινού για το τι συνέβη τελικά, ήταν πολύ ζωηρό και επιτάθηκε από το γεγονός ότι η δίκη στα Γιάννενα κράτησε δύο εβδομάδες με πολλούς μάρτυρες.

Ο ιερέας, ο οποίος έτυχε της συμπαράστασης του ποιμνίου του όλο αυτό το διάστημα, αθωώθηκε μεν σήμερα, πλην όμως, έμεινε φυλακή για ένα μήνα.Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ίδιος είπε ότι ποτέ δεν έχασε την πίστη του στο Θεό και σε όσους στάθηκαν δίπλα του.

Ο δικηγόρος του Δημήτριος Δημος, δήλωσε: “Μετά από μία μεγάλη δίκη όπου εισφέρθηκαν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, ενώπιον 7 τακτικών και λαϊκών δικαστών, αποδείχθηκε πανηγυρικά η αθωότητα του ιερωμένου. Οι πολίτες δεν πρέπει να χάνουν την εμπιστοσύνη τους απέναντι στη δικαιοσύνη και τους θεσμούς”.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αθωώθηκε για βιασμό ο ιερέας του ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 823355637068848197
Σχόλια
item