Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βρέθηκε στην εκκλησία! Η συγκινητική ευχή.... Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βρέθηκε στην εκκλησία! Η συγκινητική ευχή.... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βρέθηκε στην εκκλησία! Η συγκινητική ευχή....

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βρέθηκε στην εκκλησία! Η συγκινητική ευχή....
Στην εκκλησία βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πήρε μια συγκινητική ευχή! Μάλιστα, το αποκάλυψε με μια φωτογραφία...

Η ίδια, έχει σήμερα τα γενέθλιά της και οι ευχές που δέχεται από τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα δεν έχουν τέλος. 
Η γνωστή παρουσιάστρια που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Κρατάς Μυστικό» μπαίνει σήμερα στην 4η δεκαετία της ζωής της και θέλησε να πάρει ευχή πνευματικού!
Από τους πρώτους, μάλιστα, που της ευχήθηκαν εκτός από τους γιους της ήταν και η κολλητή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη. 
«Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα γράφω δημόσια λόγια και ευχές για την φανταστική μου αγάπη που προσπαθούν να φτάσουν ελάχιστα τα όσα είναι. Δε θα τα καταφέρω ποτέ και δε πειράζει! Σε θαυμάζω απεριόριστα. 
Σε ευχαριστώ ανεπανάληπτα. Σε αγαπάω φανταστικά! Χρόνια πολλά μοναδική μου», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη και ανέβασε μια φωτογραφία με την τούρτα υπερπαραγωγή της Ντορέττας Παπαδημητρίου.
Λίγο νωρίτερα και η Ντορέττα ανέβασε μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στους Αγίους Ισιδώρους, όπου πήρε και ευχή από τον ιερέα!
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βρέθηκε στην εκκλησία! Η συγκινητική ευχή....Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βρέθηκε στην εκκλησία! Η συγκινητική ευχή....

epirusblog.gr
5 of 5
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βρέθηκε στην εκκλησία! Η συγκινητική ευχή....
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8211284701171820370
Σχόλια
item