Ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία η Κατερίνα Δαλάκα! Ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία η Κατερίνα Δαλάκα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία η Κατερίνα Δαλάκα!Η Κατερίνα Δαλάκα είναι ερωτευμένη και ο εκλεκτός της καρδιάς της δεν είναι ο Ατακάν.
Μπορεί μετά από τη συμμετοχής της στο Survivor οι φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Τούρκο να είχαν φουντώσει, ωστόσο η αθλήτρια φαίνεται πως είναι ερωτευμένη με κάποιον άλλον.

Το τελευταίο διάστημα, έχει έρθει πολύ κοντά με τον επιχειρηματία, Δημήτρη Φιντιρίκο, ο οποίος παλαιότερα είχε μία σύντομη σχέση με την Έλλη Κοκκίνου.

Το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή, Happy Day, προέβαλε μερικές φωτογραφίες από το ζευγάρι, όπως τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός γνωστού περιοδικού. Οι δυο τους φαίνονται να διασκεδάζουν και να περνούν πολύ όμορφα μαζί.

Δείτε στο βίντεο την Κατερίνα Δαλάκα με τον σύντροφό της

Η πρώην παίκτρια του Survivor 3 είναι ερωτευμένη με τον επιχειρηματία, Δημήτρη Φιντιρίκο και δεν το κρύβει. Έτσι, τα σενάρια που ήθελαν να αναπτύσσεται καποιο ειδύλλιο με τον Ατακάν έλαβαν τέλος.epirusblog.gr
5 of 5
Ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία η Κατερίνα Δαλάκα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5729747963720043855
Σχόλια
item