Η εξομολόγηση της Δήμητρας Ματσούκα: «Δεν θα κάνω οικογένεια!» Η εξομολόγηση της Δήμητρας Ματσούκα: «Δεν θα κάνω οικογένεια!» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Ματσούκα: «Δεν θα κάνω οικογένεια!»

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Ματσούκα: «Δεν θα κάνω οικογένεια!» | tlife.gr
Την Τζάκι Κένεντι στη θεατρική παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» υποδύεται φέτος στο Παλλάς η Δήμητρα Ματσούκα και κλέβει τις εντυπώσεις. 
Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε λίγε μετά την πρεμιέρα της στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησε για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια και παιδιά.
Αρχικά, στην ερώτηση πως θέλει να είναι ένας άντρας, αποκάλυψε: « Αυτό που με ελκύει σε έναν άντρα, όπως και σε μια γυναίκα και γενικά σε έναν άνθρωπο είναι η ευφυΐα και η καλοσύνη. Θέλω να έχω έναν άνθρωπο που να μου αρέσει το μυαλό του. 
Να είναι καλός άνθρωπος, να είναι δίκαιος, ακόμη κι αν η αδικία είναι μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Να είναι λεοντόκαρδος».
Ενώ, όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν θα κάνει ποτέ οικογένεια, η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε: «Δεν νομίζω ότι θα κάνω οικογένεια. Δεν έχω πει ποτέ άλλωστε ότι θα κάνω οικογένεια. 
Τώρα αν ήμουν με έναν άνθρωπο πολύ καλά, που τον αγαπούσα πολύ, που ήθελε πολύ να κάνει παιδιά -και δεν έχει ήδη μιας και είμαστε σε μια ηλικία, που οι άνθρωποι έχουν σχηματίσει λίγο πολύ τους κύκλους τους- μπορεί και να το σκεφτόμουν».
Και συνέχισε: «Αν ήταν να κάνω παιδί θα το είχα κάνει. Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για εμένα. Μια γυναίκα που δεν έχει κάνει παιδιά είναι επιλογή της. 
Όταν θέλεις παιδί και είσαι γυναίκα το καταφέρνεις και βρίσκεις τον τρόπο να το κάνεις, εκτός και αν το θέλεις και υπάρχει κάποιο πρόβλημα».
Δες το Video από την εκπομπή:
Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για όλα!
epirusblog.gr
5 of 5
Η εξομολόγηση της Δήμητρας Ματσούκα: «Δεν θα κάνω οικογένεια!»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3404194987311493774
Σχόλια
item