Ελένη Φουρέιρα - Μαίρη Συνατσάκη: Τα «έσπασαν» στη σκηνή, χορεύοντας μαζί! Φωτογραφίες και βίντεο

Ελένη Φουρέιρα – Μαίρη Συνατσάκη: Τα «έσπασαν» στη σκηνή, χορεύοντας μαζί! Φωτογραφίες και βίντεο | tlife.gr
Η φιλοζωική μη κερδοσκοπική εταιρεία Save a Greek Stray (SGS), σε συνεργασία με την Panik Records, διοργάνωσαν το βράδυ του Σαββάτου το 2ο SGS Family & Pets Festival, στη Μαρίνα Φλοίσβου. 
Το φεστιβάλ, με ελεύθερη είσοδο, κορυφώθηκε με συναυλία της Ελένης Φουρέιρα, ενώ το opening act έκανε το αγαπημένο συγκρότημα Alcatrash
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ξεχωριστό event έφερε σε επαφή ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ζώα, ψυχαγώγησε τόσο μικρούς όσο και μεγάλους με διάφορες δράσεις και έδωσε την ευκαιρία υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων.
Η Ελένη Φουρέιρα, που εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο πραγματοποιεί μία sold out περιοδεία ανά την Ευρώπη, ανέβηκε στο ειδικά διαμορφωμένο stage και ξεσήκωσε το κοινό, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει με ένα «εκρηκτικό» show! 
Παρουσιάστρια της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, μάλιστα, ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία δεν δίστασε να ανέβει και εκείνη στη σκηνή και να χορέψει μαζί με την δημοφιλή τραγουδίστρια… το «Loquita»!
Η Μαίρη μαζί με τον κολλητό της Φίλιππο Ιωάννου στάθηκαν στο πλευρό της Φουρέιρα και το κούνησαν πολύ καλά! 
Το συγκεκριμένο κομμάτι έγινε τεράστια επιτυχία με το που κυκλοφόρησε, ενώ έγινε και… viral με δεκάδες celebrities να κάνουν «Loquita Challenge» στο Instagram! 
Η Μαίρη έκανε την επιθυμία της πραγματικότητα και το χόρεψε στη σκηνή στο πλευρό της σταρ Ελένης Φουρέιρα.
Δες φωτογραφίες και βίντεο:
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Φουρέιρα - Μαίρη Συνατσάκη: Τα «έσπασαν» στη σκηνή, χορεύοντας μαζί! Φωτογραφίες και βίντεο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2018025195367485147
item