Ελεονώρα Μελέτη: Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της - Είναι πλέον κοκκινομάλλα! Ελεονώρα Μελέτη: Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της - Είναι πλέον κοκκινομάλλα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη: Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της - Είναι πλέον κοκκινομάλλα!

Ελεονώρα Μελέτη: Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της – Είναι πλέον κοκκινομάλλα! | tlife.gr
Ημέρα αλλαγών ήταν η σημερινή για την Ελεονώρα Μελέτη, αφού αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της.
Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μεσάνυχτα» μετά από χρόνια πίστης στο ξανθό θέλησε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο και έτσι επισκέφτηκε τον αγαπημένο φίλο και κομμωτή Πάνο Καλλίτση
Η παρουσιάστρια του Alpha λοιπόν εδώ και λίγη ώρα είναι επισήμως ένα ginger girl!
Την αποκάλυψη του ανανεωμένου hair look έκανε η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες μαζί με τον γνωστό κομμωτή. 
Η ίδια ποζάρει με χάρη στο φακό, απολαμβάνοντας το νέο look, το οποίο ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ! 
Να σου θυμίσω πως η γνωστή παρουσιάστρια είχε απαρνηθεί ξανά το ξανθό χρώμα το 2011, όταν είχε βάψει τα μαλλιά της ένα φλογερό κόκκινο χρώμα. 
Ωστόσο, αυτή η εκδοχή της πηγαίνει ακόμα περισσότερο, καθώς τονίζει τα ανοιχτόχρωμα μάτια της αλλά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
«Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κοκκινο!!! Να σε αυτόν τον ginger τόνο… πήγα στον @panoskallitsis κ του λέω: « νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Τζεσικα Ράμπιτ. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ». Κ να τι μου έκανε!!! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της.
Η Ελεονώρα Μελέτη είναι επισήμως ένα ginger girl!
epirusblog.gr
5 of 5
Ελεονώρα Μελέτη: Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της - Είναι πλέον κοκκινομάλλα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8085159638174993667
Σχόλια
item