Γιάννενα: Ένας «Μουσικός Περίπατος» για παιδιά Γιάννενα: Ένας «Μουσικός Περίπατος» για παιδιά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ένας «Μουσικός Περίπατος» για παιδιά

Γιάννενα: Ένας «Μουσικός Περίπατος» για παιδιά
Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, διοργανώνει παρουσίαση της εγκεκριμένης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, συλλογικής καλλιτεχνικής και εκπαιδευτικής δημιουργίας, με τίτλο «Μουσικός Περίπατος», την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής».

Πρόκειται για μια συλλογή 20 παιδικών ποιημάτων της γνωστής Γιαννιώτισσας συγγραφέως, ποιήτριας, ζωγράφου και Επί Τιμή σχολικής συμβούλου, κ. Ελευθερίας Τζιάλλα Μάντζιου, με σύγχρονη θεματολογία και παιδικό προβληματισμό, που συνοδεύονται από εικονογράφηση, που έκανε η ίδια η δημιουργός, παρτιτούρα μουσικής με τη μελοποίηση των τραγουδιών, από το μουσουργό Γιώργο Χλίτσιο και ηχογραφημένο υλικό από τα μέλη της Χορωδίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων.

Το υλικό είναι εύκολα προσβάσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο από τη δικτυακή εκπαιδευτική πύλη του Υπουργείου Παιδείας (http://edu-gate.minedu.gov.gr) και είναι ελεύθερο να χρησιμοποιηθεί από δασκάλους, καθηγητές και γονείς, ως εκπαιδευτικό εργαλείο σε μαθητές ηλικίας 8-12 ετών.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ένας «Μουσικός Περίπατος» για παιδιά
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7734777857524693031
Σχόλια
item