Γιάννενα: Μία ανοιχτή πόλη με προσφορές στην αγορά Γιάννενα: Μία ανοιχτή πόλη με προσφορές στην αγορά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μία ανοιχτή πόλη με προσφορές στην αγορά

Γιάννενα: Μία ανοιχτή πόλη με προσφορές στην αγορά
Εμπορικά καταστήματα, αλλά και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα συμμετέχουν στο τριήμερο προσφορών που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων το διάστημα 24-26 Οκτωβρίου.
Μία δράση που εντάσσεται στο πλαίσιο των συνολικών εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων με αφορμή τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυσή του και η οποία συμπίπτει χρονικά με το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, επομένως με μία περίοδο που η πόλη αναμένεται να έχει πλημμυρίσει από επισκέπτες.
Προς το παρόν βέβαια το Επιμελητήριο Ιωαννίνων έχει αποσπάσει τη θετική διάθεση επιχειρήσεων – μελών του να συμμετέχουν στην δράση αυτή, ωστόσο οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα καταστήματα που θα συμμετέχουν, όταν θα δουν τις σχετικές αφίσες στις προσόψεις τους.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δ. Δημητρίου δεν κατέστη εφικτή η συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, ωστόσο υπήρξε συνεννόηση και συμφωνία με το Σωματείο που εκπροσωπεί τα καταστήματα εστίασης, τις καφετέριες και τα μπαρ και τις επόμενες ημέρες θα γίνει μία ενημέρωση «πόρτα – πόρτα» και στα εμπορικά καταστήματα, ώστε να συμμετέχουν όσο γίνεται περισσότερα.
Νέα όψη στο κτίριο του Επιμελητηρίου
Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά σε αρχιτεκτονικό επίπεδο κτίρια του εμπορικού κέντρου της πόλης, το κτίριο του Επιμελητηρίου αρχίζει να αποκτά και πάλι την μορφή που του αξίζει. 
Οι πέτρινοι τοίχοι που είχαν κατακλυστεί από γκράφιτι και συνθήματα καθαρίζονται και ήδη η εικόνα στην πλευρά που οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί αναδεικνύει την μοναδικότητα της αρχιτεκτονικής του κτιρίου.
Ωστόσο, το Επιμελητήριο προτίθεται να ενισχύσει τα μέτρα παρακολούθησης του χώρου, με την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας για να αποτραπεί στο μέτρο του δυνατού ένα ενδεχόμενο επανάληψης της αναγραφής των συνθημάτων και γενικότερα των βανδαλισμών.
Εκτός από τα συνθήματα το Επιμελητήριο βρέθηκε στο στόχαστρο επιθέσεων από αγνώστους, δύο φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι οποίοι έσπασαν με πέτρες κάποια από τα τζάμια του πρώτου ορόφου.
«Δε γνωρίζουμε αν οι δράστες ήθελαν να στείλουν κάποιο μήνυμα πολιτικού περιεχομένου, αφού η επίθεση συνέπεσε χρονικά με επισκέψεις πολιτικών στην πόλη και το Επιμελητήριο, όμως λαμβάνουμε μέτρα, ώστε να αποτρέψουμε αντίστοιχα φαινόμενα. Για τα συγκεκριμένα περιστατικά έχουμε κινηθεί νομικά, υποβάλλοντος μήνυση κατ’ αγνώστων», ανέφερε ο κ. Δημητρίου.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μία ανοιχτή πόλη με προσφορές στην αγορά
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2577637239432839931
Σχόλια
item