Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της! Πόσο χρονών έγινε; Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της! Πόσο χρονών έγινε; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της! Πόσο χρονών έγινε;

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της! Πόσο χρονών έγινε;
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δημοσίευσε ένα τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της! Πόσο χρονών έγινε;

Η όμορφη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λος Άντζελες και έρχεται στην Ελλάδα αρκετά συχνά.
Η όμορφη Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει τα γενέθλιά της και έγινε 34 χρονών. Με αφορμή αυτό το γεγονός θέλησε να δημοσιεύσει ένα μακροσκελές κείμενος στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά:
«When someone asks how it feels to be one year older…
Πέρα από την πλάκα πάντως όσο μεγαλώνω επιβεβαιώνω πως ενώ ο χρόνος είναι απόλυτος και αμείλικτος, η αίσθηση του χρόνου είναι απολύτως υποκειμενική! 
Και ως μεγαλύτερη απ’ όσο έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου ως τώρα (!) σας προτείνω να γεμίσετε τα χρόνια σας με στιγμές που σας συγκινούν, σας προκαλούν, σας δοκιμάζουν, σας διευρύνουν!
Αγκαλιάστε τα θέλω σας, κυνηγήστε τα όνειρα σας, υιοθετείστε ένα αδέσποτο, προσφέρετε βοήθεια σε κάποιον που το έχει ανάγκη, κάντε παιδιά, πείτε «σ’ αγαπώ» χωρίς να περιμένετε απαραίτητα το «κι εγώ» ή «ευχαριστώ» και «συγγνώμη» χωρίς να σας το έχουν ζητήσει.
Ζήστε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος και θα νιώθετε ευτυχισμένοι για την κάθε μέρα που περνά! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Να με χαίρεστε, να σας χαίρομαι και να χαιρόμαστε… έτσι γενικά!».
Δείτε την σχετική δημοσίευση:
View this post on Instagram
When someone asks how it feels to be one year older... 😒 πέρα από την πλάκα πάντως όσο μεγαλώνω επιβεβαιώνω πως ενώ ο χρόνος είναι απόλυτος και αμείλικτος, η αίσθηση του χρόνου είναι απολύτως υποκειμενική! Και ως μεγαλύτερη απ’όσο έχω υπάρξει ποτε στη ζωή μου ως τώρα (!) σας προτείνω να γεμίσετε τα χρόνια σας με στιγμές που σας συγκινούν , σας προκαλούν, σας δοκιμάζουν, σας διευρύνουν! Αγκαλιάστε τα θέλω σας, κυνηγήστε τα όνειρα σας, υιοθετείστε ένα αδέσποτο, προσφέρετε βοήθεια σε κάποιον που το έχει ανάγκη, κάντε παιδιά, πείτε «σ’αγαπώ» χωρίς να περιμένετε απαραίτητα το «κι εγώ» ή «ευχαριστώ» και «συγγνώμη» χωρίς να σας το έχουν ζητήσει. Ζήστε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος και θα νιώθετε ευτυχισμένοι για την κάθε μέρα που περνά! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! ❤️ να με χαίρεστε, να σας χαίρομαι και να χαιρόμαστε ... έτσι γενικά! #birthday #thoughts #thankyou
A post shared by Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) on 
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της! Πόσο χρονών έγινε;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4496691593902703959
Σχόλια
item