Αυτή είναι η αιτία για την οποία θα καταστραφεί η σχέση σας Αυτή είναι η αιτία για την οποία θα καταστραφεί η σχέση σας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυτή είναι η αιτία για την οποία θα καταστραφεί η σχέση σας

Αυτή είναι η αιτία για την οποία θα καταστραφεί η σχέση σας
Οι έρευνες είναι για να μας ανοίγουν τα μάτια και να μας βοηθούν στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Πόσο μάλλον αυτές που αφορούν στις ερωτικές σχέσεις και ιδίως τις αιτίες που προκαλούν την πορεία αυτών ή ακόμα και το χωρισμό.
Και ποιο είναι ίσως το βασικό ερώτημα που απασχολεί τα σύγχρονα ζευγάρια; Mα φυσικά ποιο είναι εκείνο το λάθος που μπορεί να καταστρέψει μία σχέση. 
Η ερώτηση έγινε, και όσο παράξενο κι αν σου φανεί, το πρώτο και βασικό αναδείχθηκε... η παραμέληση της εξωτερικής εμφάνισης.
Και μπορεί να ακούγεται επιφανειακό και ανούσιο, αλλά σύμφωνα με ψυχολόγους εφόσον η εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που σου κινεί την περιέργεια σε έναν άνθρωπο, είναι απολύτως λογικό να θεωρείται ως μία βασική αιτία προβλημάτων. 
Μάλιστα, όπως τονίζουν, το να σταματήσει κάποιος να ασχολείται με την εμφάνισή του, εκτός όλων των άλλων, φανερώνει απουσία αυτοπεποίθησης αλλά και ενδιαφέροντος προς το σύντροφο.
Οι υπόλοιπες αιτίες είναι οι εξής:
-Παίρνεις τον άλλο ως δεδομένο
-Αφήνεις τα αρνητικά συναισθήματα να σε κατακλύζουν
-Είσαι επικριτικός απέναντι στο σύντροφό σου
-Αδυναμία κατανόησης των προσδοκιών και των θέλω του συντρόφου σου
-Αρνείσαι να ζητήσεις συγνώμη ακόμη και όταν φταις
-Αποφεύγεις τις συγκρούσεις προκειμένου να διατηρήσεις τη φαινομενική ηρεμία
epirusblog.gr
5 of 5
Αυτή είναι η αιτία για την οποία θα καταστραφεί η σχέση σας
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7858777566057364801
Σχόλια
item