Χαρά Βέρρα: Παντρεύεται τον... κουμπάρο της! Χαρά Βέρρα: Παντρεύεται τον... κουμπάρο της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χαρά Βέρρα: Παντρεύεται τον... κουμπάρο της!

Χαρά Βέρρα: Παντρεύεται τον... κουμπάρο της!
Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον Σκαϊ και αναφέρθηκε σε μια πτυχή της προσωπικής της ζωής, την οποία δεν γνωρίζαμε. 
Η Χαρά Βέρρα, αναφέρθηκε στους γάμους της, την επαγγελματική της πορεία, αλλά και για τη σχέση της με τον... κουμπάρο της Σπύρο! Ωστόσο υπάρχει μια καθόλα λογική εξήγηση γι΄αυτή της την επιλογή.
«Τον κουμπάρο τον είχα στο σχήμα, ήταν ο πληκτράς μου. Τότε, η γυναίκα του έμεινε έγκυος και ο άντρας μου τότε μου είπε να βαφτίσουμε το παιδί τους... Στη συνέχεια έληξε ο γάμος μου και μετά από αρκετό διάστημα έφυγε εκτός Ελλάδας και η γυναίκα του Σπύρου. 
Άφησε το παιδί 5,5 χρονών... Με το παιδί έχω ένα δέσιμο που δεν είχα με τα δικά μου παιδιά όταν ήταν μικρά... Ότι επέλεξε ο Σπύρος να πάρει την επιμέλεια του παιδιού και να μην του αφήσει στη μαμά του για να κάνει τη ζωή του, εμένα με γοήτευσε... Από την πρώτη στιγμή του είπε του παιδιού ο Σπύρος: «Εγώ με τη νονά είμαστε ζευγάρι και θα σε μεγαλώσουμε μαζί». 
Το παιδί με λάτρευε από πριν, γιατί ήμουν πολύ κοντά... Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ήρεμο...»
Μάλιστα η Χαρά Βέρρα αναφέρθηκε και στα σχέδια που κάνει το ζευγάρι για το μέλλον αλλά και για γάμο: «Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα, λέμε να το κάνουμε τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Θα έχουμε καθαρίσει με τα διαζύγιά μας... Είμαι παραδοσιακή γυναίκα και το θέλω για το παιδί...».
epirusblog.gr
5 of 5
Χαρά Βέρρα: Παντρεύεται τον... κουμπάρο της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2302138886048540666
Σχόλια
item