Συνάντηση Μητσοτάκη με τραπεζίτες για τις χρεώσεις στις συναλλαγές

Συνάντηση Μητσοτάκη με τραπεζίτες για τις χρεώσεις στις συναλλαγές

Ελεύθερη αφέθηκε η νεαρή μητέρα που εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της, έξω από μια πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια 24χρονη, η φοιτήτρια Νοσηλευτικής η οποία προληπτικά νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο λόγω του τοκετού. Η νεαρή μητέρα που παράτησε το βρέφος, αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή της εισαγγελέως ποινικής δίωξης. 

Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα της «έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο» η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

«Δεν γνώριζα ότι ήμουν έγκυος» είπε η 24χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος

Σύμφωνα δημοσίευμα του grtimes.gr, ως πατέρας φέρεται ένας άγνωστος άνδρας, ενώ η 24χρονη φέρεται να μην επιθυμεί να κρατήσει το μωρό που έφερε στον κόσμο.

Μάλιστα, όπως μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όταν οι αστυνομικοί τη ρώτησαν γιατί εγκατέλειψε το βρέφος της, η ίδια απάντησε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος και το έκανε αυτό γιατί πανικοβλήθηκε. «Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος. 

Μόλις γέννησα τα έχασα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πανικοβλήθηκα», φέρεται να είπε.

Το νεογέννητο κοριτσάκι τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Ιπποκράτειο νοσοκομείου. 

Το βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τυλιγμένο σε μία πετσέτα το μεσημέρι της Τρίτης σε είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη, από ένοικο διαμερίσματος, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.

epirusblog.gr
5 of 5
Συνάντηση Μητσοτάκη με τραπεζίτες για τις χρεώσεις στις συναλλαγές
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 225520960274862910
item