Δανάη Παππά: Μιλά για τα ψυχοσωματικά, τις «8 Λέξεις» και τη σχέση με τον σύντροφό της!

Δανάη Παππά: Μιλά για τα ψυχοσωματικά, τις «8 Λέξεις» και τη σχέση με τον σύντροφό της! | tlife.gr
Η Δανάη Παππά είναι ένα από τα πιο φρέσκα και ταλαντούχα κορίτσια της νέας γενιάς των ηθοποιών. 
Μπορεί να είναι μόλις 23 χρονών, όμως ήδη έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην καριέρα της, έχοντας συνεργαστεί με μερικά από τα πιο γνωστά και σπουδαία ονόματα του χώρου. 
Παράλληλα, με την καλή πορεία των επαγγελματικών της, η όμορφη ηθοποιός βιώνει τον έρωτα στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη. 
Η Δανάη Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για το πως μπήκε στη ζωή της η υποκριτική, τα ψυχοσωματικά, το ρόλο της στις «8 Λέξεις» και τη σχέση της με τον σύντροφό της.
Ξεκίνησες ως χορεύτρια, συνέχισες ως ηθοποιός, πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου τα επόμενα χρόνια;
Στο Λύκειο έλεγα ότι ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας. Ο χορός μπήκε στη ζωή μου ύστερα από ένα μιούζικαλ στο σχολείο, στο οποίο μου έδωσαν τον πρώτο ρόλο. 
Πωρώθηκα, άρχισα να μαθαίνω μπαλέτο, σύγχρονο, τζαζ. Εκεί, στα τέλη Λυκείου, συνειδητοποίησα για πρώτη φορά την κλίση που έχω γενικά στα καλλιτεχνικά. 
Πλέον, χορεύω στο μπάνιο μου. Πώς άλλοι τραγουδούν στο μπάνιο; Ε, εγώ χορεύω! Αυτή την περίοδο, το Senorita της Camila Cabello. Η εικόνα είναι αστεία, αλλά περνάω ωραία. 
Τώρα, ιδανικά για το μέλλον, θα ήθελα να κάνω δουλειές που συνδυάζουν την υποκριτική με την κίνηση του σώματος. Λατρεύω να «τσαλακώνομαι», να μην είμαι στιλιζαρισμένη, να βγαίνουν από μέσα μου συναισθήματα.
Νιώθεις ότι δεν ζεις όπως τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας σου; Που βγαίνουν έξω με παρέες, ξενυχτούν, φλερτάρουν.
Εγώ δεν έχω τον χρόνο να τα κάνω όλα αυτά και δεν σου κρύβω ότι όσο περνά ο καιρός γίνομαι σπιτόγατα. Όχι, η αλήθεια είναι πως δεν ζω όπως τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας μου. 
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, βρισκόμουν σε ένα συνεχές τρέξιμο. Σπάνια είχα χρόνο να απολαύσω έναν χαλαρό καφέ με τους φίλους μου. 
Βέβαια, μπορεί να κουράζομαι, να στερούμαι πράγματα ή να τσακώνομαι, αλλά γουστάρω πολύ τη δουλειά μου. Κι αυτό είναι το σημαντικό.
Για ποιον λόγο τσακώνεσαι συνήθως;
Όταν είσαι 12 ώρες την ημέρα στο γύρισμα με τους ίδιους ανθρώπους, λογικό δεν είναι και να τσακωθείς; Ουσιαστικά, είσαι περισσότερο χρόνο μαζί τους απ’ ό,τι με την ίδια σου την οικογένεια. 
Έτσι όμως σπάει λίγο και η ρουτίνα. Επίσης, γνωρίζεις καλύτερα τον άλλον, συνεπώς γνωρίζεις καλύτερα και τα δικά σου όρια.
Βγάζεις ψυχοσωματικά;
Λίγο πριν από το καλοκαίρι, είχα βγάλει πολλά σπυριά στο πρόσωπο. Ο λόγος ήταν αυτό που λέγαμε πριν, ότι είχα πιεστεί πολύ με τα γυρίσματα και εκδήλωσα το άγχος μου με αυτόν τον τρόπο. Φούντωσα, κυριολεκτικά, μέσα σε ένα βράδυ. 
Ήταν πραγματικά μια άσχημη περίοδος για μένα. Το πρόσωπό μου έγινε αγνώριστο. Δεν ένιωθα ωραία να κυκλοφορήσω έξω ή να βγάλω ένα story στο Instagram. 
Ήμουν χάλια ψυχολογικά, αλλά μέσα από αυτή την περιπέτεια, έμαθα κάτι βασικό: Να βάζω τα όριά μου. Και σε όποιον αρέσει. 
Δεν θα φτάσω στο σημείο να χαλάσω την υγεία μου. Η υγεία μου είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε δουλειά.
Ακριβώς επειδή δεν έχεις πτυχίο ηθοποιού, στα ξεκινήματά σου άκουσες περίεργες ατάκες, όπως…
…«Τι να μας πει και το κοριτσάκι που δεν είναι καν ηθοποιός;». Ναι, το άκουσα! Εννοείται! Και ειδικά όταν συστήνεσαι με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως αυτόν που είχα εγώ στο Τατουάζ και ξαφνικά όλα τα φώτα πέφτουν πάνω σου, θα ακούσεις πολλά. 
Σε αυτές τις περιπτώσεις, αφήνουμε τον χρόνο να δείξει. Οk, ήμουν ένα νέο κορίτσι στον χώρο που δεν είχα την εμπειρία και τις σπουδές, αλλά την πήρα τη δουλειά. Άρα, κάτι υπήρχε…
Άρα, πώς είναι να γίνεσαι πρωταγωνίστρια στα 20;
Είναι σαν να σε ρίχνουν στα βαθιά χωρίς σωσίβιο. Και να σου λένε «τώρα κολύμπα». Στην αρχή, κλείστηκα στον εαυτό μου. Έπρεπε να καταλάβω, για παράδειγμα, πώς είναι να σε αναγνωρίζουν στον δρόμο. 
Ή πώς είναι να δίνεις μια συνέντευξη και ναι μεν να προσέχεις τι θα πεις, αλλά να μην παύεις να είσαι ο εαυτός σου. Πράγματα που δεν ήξερα, γιατί δεν χρειάστηκαν ποτέ στη ζωή μου πριν. Και έπρεπε να τα μάθω.
Με τον σύντροφό σου πώς τα πάτε;
Είμαι πραγματικά καλά, αλλά προτιμώ να κρατώ την προσωπική μου ζωή για μένα. Δεν θέλω να την εκθέσω ή να πω κάτι για αυτή που ενδεχομένως θα επηρεάσει τα επαγγελματικά μου. 
Δεν είναι ωραίο, δηλαδή, να γκουγκλάρει κάποιος το όνομά μου και δίπλα να βγαίνουν πράγματα μόνο για τη σχέση μου. «Α! Η Δανάη ερωτεύθηκε», «Α! Η Δανάη χώρισε» κ.ο.κ. Δεν με πάει παρακάτω επαγγελματικά. 
Όταν προκύψει κάποιος γάμος ή εγκυμοσύνη, ευχαρίστως να βγω να το πω. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος.
Είναι κάτι που θέλεις να συμβεί σύντομα;
Είχα από μικρή ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο. Νιώθω ότι γεννήθηκα για να κάνω παιδιά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει και με το πώς θα στα φέρει η ζωή.
Επαγγελματικά, φέτος σε βρίσκουμε στην καθημερινή σειρά 8 Λέξεις στον ΣΚΑΪ. Είσαι ικανοποιημένη από τη μέχρι στιγμής συνεργασία;
Οι 8 Λέξεις είναι μια όμορφη συνέχεια της συνεργασίας μας. Για να πω την αλήθεια, δεν ήμουν σίγουρη αν θέλω για ακόμη μια χρονιά να κάνω κάτι που θα έχει τόσο μεγάλη προβολή λόγω τηλεόρασης. Είχα διάφορες προτάσεις για θέατρο, κινηματογράφο αλλά και τηλεόραση φέτος. 

Όταν, όμως, ήρθε η πρόταση για τις 8 Λέξεις, ένιωσα μέσα μου ότι το οφείλω στην παραγωγή να δεχθώ. Επέλεξα, λοιπόν, να συνεχίσω μαζί τους, λέγοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό μου «ευχαριστώ»!
epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Παππά: Μιλά για τα ψυχοσωματικά, τις «8 Λέξεις» και τη σχέση με τον σύντροφό της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1902212756844008672
item