Γιάννενα: Σε προτεραιότητα, αλλά καμία δέσμευση για επέκταση Ιόνιας και Ε65 Γιάννενα: Σε προτεραιότητα, αλλά καμία δέσμευση για επέκταση Ιόνιας και Ε65 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Σε προτεραιότητα, αλλά καμία δέσμευση για επέκταση Ιόνιας και Ε65

Γιάννενα: Σε προτεραιότητα, αλλά καμία δέσμευση για επέκταση Ιόνιας και Ε65
Ιδιαίτερα μετρημένος εμφανίστηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Καραμανλής ως προς τις εκκρεμότητες των μεγάλων οδικών έργων, αποφεύγοντας οποιαδήποτε δέσμευση για τον χρόνο και τον τρόπο κατασκευής τους.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, με την ευκαιρία της παρουσίας του στα Γιάννενα για τη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Υπεραστικών ΚΤΕΛ, ο κ. Καραμανλής κατέστησε σαφές πως οι διαπραγματεύσεις της Αθήνας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα είναι καθοριστικής σημασίας για την επέκταση της Ιόνιας Οδού μέχρι την Κακαβιά και τη σύνδεση του Ε-65 με την Εγνατία.

«Θα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, έτσι ώστε να θέτουμε στόχους με χρονοδιαγράμματα και όχι να λέμε λόγια του αέρα. 

Εμείς δε θέλουμε να λέμε πράγματα που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα και όταν λέμε ότι ξεκινάει κάτι, πρέπει να είμαστε απολύτως σίγουροι πότε θα ξεκινήσει και πότε θα τελειώσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το μόνο θετικό είναι πως τόσο η επέκταση της Ιόνιας Οδού όσο και το βόρειο τμήμα του Ε65 παραμένουν σε προτεραιότητα για την κυβέρνηση. 

«Όλα αυτά τα έργα είναι σε άμεση προτεραιότητα. Δεν εκπλήσσουμε κανέναν, η Νέα Δημοκρατία, άλλωστε, έχει ανακοινώσει συγκεκριμένα έργα πριν βγει στην κυβέρνηση, είχαμε παρουσιάσει το έργο των υποδομών, εκεί που υπάρχουν ώριμες μελέτες, εκεί που τα έργα μπορούν να χρηματοδοτηθούν από την ΕΕ, αυτά τα έργα θα προκρίνουμε, πάντα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον», σημείωσε ο κ. Καραμανλής.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε προτεραιότητα, αλλά καμία δέσμευση για επέκταση Ιόνιας και Ε65
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1257751348688911558
Σχόλια
item