Πως να τον Κάνεις να Ζηλέψει – 5+1 Κόλπα για να Τρέχει από πίσω σου

Πως να τον Κάνεις να Ζηλέψει – 5+1 Κόλπα για να Τρέχει από πίσω σου
Αναρωτιέσαι σχετικά με το πώς να σε ζηλέψει; Μήπως τον τελευταίο καιρό ο σύντροφός σου δεν σου δίνει την απαραίτητη σημασία και θες να τον κάνεις να σκάσει από την ζήλια του; Αν ναι τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις την συνέχεια του άρθρου μας και να πληροφορηθείς σχετικά με το πώς να σκάσει από την ζήλια του, σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα χωρίς να ξεφύγεις.
Για να σκέφτεσαι το πώς να σε ζηλέψει σημαίνει ότι έχεις κάποιο σοβαρό λόγο που θες να το κάνεις.
Μερικοί τέτοιοι λόγοι είναι οι εξής:
-Σε έκανε να ζηλέψεις επίτηδες και θες να του το ανταποδώσεις (οφθαλμός αντί οφθαλμού που λέμε).-Δεν σου δίνει την πρέπουσα σημασία και θες να τον κάνεις να δει τι χάνει.-Συναναστρέφεται με άλλες κοπέλες και θες να του δείξεις το πόσο ζηλεύεις εσύ όταν τον βλέπεις ή όταν μαθαίνεις ότι το κάνει και θέλεις να δεις πώς θα νιώσει κάνοντας το ίδιο.
Αν ο λόγος που σε έκανε να αποφασίσεις να τον κάνεις να σκάσει από την ζήλια του δεν είναι ένας από αυτούς τότε πρέπει να το σκεφτείς καλά πριν κάνεις το οτιδήποτε καθώς ο κάθε άνθρωπος δεν είναι παιχνίδι και μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον εξαγριώσεις ή ακόμα και να το κάνεις να μην θέλει να σε δει μπροστά του.
Για τον λόγο αυτό θα σου δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να σε ζηλέψει χωρίς να υπάρχουν ανeπiθύμητες «παρενέργειες». 
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εφαρμόσεις μερικές από αυτές που ακολούθως θα σου δώσουμε και θα καταφέρεις να τον κάνεις να σκάσει από την ζήλια του και … όχι από τα νεύρα του!
Πώς να σε ζηλέψει: Κόλπα για τα καταφέρεις.
1.Ντύσου όσο πιο ωραία γίνεται.
Βρες την κατάλληλη ευκαιρία, βγες με τις φίλες σου, αλλά προτού βγεις θα πρέπει να ντυθείς όσο πιο ωραία γίνεται. Α
κόμα καλύτερο θα ήταν να βάλεις τα ρούχα σου τα οποία του αρέσουν περισσότερο απ’ όλα ή κάποια που του αρέσουν πολύ και δεν θέλει να τα φοράς μόνη σου γιατί θεωρεί ότι αναδεικνύουν πολύ όμορφα το σώμα σου. 
Βέβαια το σημαντικό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια του προκλητικού και του ωραίου καθώς σου εγγυούμαστε ότι αν βγεις έξω … ημίγυμνη το σίγουρο είναι ότι είτε θα νευριάσει απίστευτα ή θα αρχίσει να σε παρακολουθεί προκειμένου να διαπιστώσει το αν του είσαι πιστή. 
Ο σωστός συνδυασμός ρούχων, με ένα ωραίο βάψιμο και μερικά ψουτ από το μεθυστικό σου άρωμα και είσαι έτοιμη να τον δεις κατακόκκινο από τη ζήλια του!
2.Πες του μερικά περιστατικά που ξέρεις ότι ξυπνούν τη ζήλια μέσα του.
Μια πιο ασφαλής μέθοδος για να τον κάνεις να ζηλέψει είναι να του αναφέρεις μερικά περιστατικά είτε υπαρκτά είτε φανταστικά όπου κάποια άτομα σε προσεγγίζουν, σου κάνουν καμάκι, σε σχολιάζουν και γενικότερα ό,τι θεωρείς ότι θα τον κάνει να ζηλέψει αφάνταστα. 
Τον εαυτό σου, όμως, εννοείται ότι θα τον παρουσιάσεις ως κυρία, ως άμεμπτο χαρακτήρα, που ούτε ανταποκρίθηκε στο όμορφο κομπλιμέντο ενός αγνώστου ούτε χαμογέλασε στο σφύριγμα που άκουσε καθώς περπατούσε στο δρόμο ούτε αισθάνθηκε χαρά ή ικανοποίηση όταν ο πρώην της τής έστειλε ένα μήνυμα ότι την είδε στο δρόμο και έχει ομορφύνει κι άλλο.
3.Βγες με έναν φίλο σου.
Λίγο επίφοβο, αλλά μια καλή μέθοδος θα ήταν να μην βγεις μαζί του για καφέ αλλά να πας κάπου αλλού με έναν φίλο σου που θεωρείς ότι θα ζηλέψει αν βγεις μαζί του. 
Βέβαια εδώ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα καθώς θα πρέπει να φροντίσεις να μην νευριάσει υπερβολικά ο σύντροφός σου και να μην τα βάλει με εσένα ή με τον φίλο σου, αλλά θα πρέπει επίσης να προσeξεις να μη δει ο φίλος σου την συγκεκριμένη έξοδο με άλλο μάτι και προσπαθήσει να σε προσεγγίσει. 
Αν θες να κάνεις τα πράγματα πιο ήρεμα και να κρατήσεις τις ισορροπίες καλό θα ήταν να έβγαινες με τον φίλο σου αλλά και με κάποια φίλη σου μαζί καθώς μια τέτοια έξοδος δεν κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως ραντεβού εφόσον υπάρχουν τρία άτομα.
4.Ξεκίνα να μιλάς με ένα φίλο σου ή κάποιον παλιό σου συμμαθητή.
Μια καλή ιδέα για να το πώς να τον κάνεις να σε ζηλέψει είναι να αρχίσεις να μιλάς με έναν παλιό σου φίλο ή παλιό συμμαθητή σου στα social media. 
Μόλις αντιληφθεί ότι μιλάς με κάποιον άλλον και ότι το διασκεδάζεις θα αρχίσει να ζηλεύει και ειδικότερα όταν ψάξει τον λογαριασμό σου (γιατί θα το κάνει 100%).
Βέβαια πάλι θα πρέπει να κρατήσεις την ισορροπία καθώς μπορεί ο παλιός σου φίλος να έχει προβλήματα με τον σύντροφό σου ή εσύ να καταλήξεις χωρίς λογαριασμό και ίσως και χωρίς κινητό (!).
5.Ανέβασε μια λίγο πιο σeξι φωτογραφία στα social media.
Είτε διαθέτει ο σύντροφός σου λογαριασμό σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είτε όχι αν θες να μάθεις το πώς να σε ζηλέψει, μπορείς να το καταφέρεις με το να ανεβάσεις μια φωτογραφία σου που θα είναι λίγο πιο σeξι από όσες έχεις. 
Αν θες να τον κάνεις να σκάσει ακόμη περισσότερο μπορείς να του δείξεις σε πόσους αρέσει αλλά και πόσοι σχολίασαν την φώτο σου. 
Η συγκεκριμένη μέθοδος θα τον κάνει να ζηλέψει απίστευτα πολύ και εσύ θα καταφέρεις αυτό που ήθελες. Ας μην επισημάνουμε πάλι τη σημασία της ισορροπίας και του μέτρου κι εδώ, έτσι; Είναι αυτονόητο νομίζουμε.
6.Ακύρωσε μια έξοδό σας για να βγεις με ένα φίλο σου.
Πες του ότι δεν θες να βγεις μαζί του αλλά ότι θα βγεις με τον φίλο σου που ενδιαφέρεται για εσένα πιο πολύ από εκείνον. 
Θα δεις έναν άλλον άνθρωπο και μην σου φανεί παράξενο αν τον δεις να κάθεται στο διπλανό τραπέζι να παρακολουθεί κάθε κίνηση του αντίζηλού του. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος σχετικά με το πώς να σε ζηλέψει! 
Βέβαια αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην σχέση σας αλλά και στον φίλο σου… Για αυτό το σημαντικό είναι να μην το παρακάνεις και να φροντίσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες.
Στην περίπτωση που σε νοιάζει το πώς να σε ζηλέψει αυτός που σου αρέσει, μπορείς να εφαρμόσεις μερικές από τις μεθόδους από πάνω αλλά και να κάνεις τα γλυκά μάτια σε κάποιον άλλον προκειμένου να ζηλέψει και να αρχίσει να σε διεκδικεί για να μην σε χάσει.
Όπως και να έχει πρέπει να προσeξεις πάρα πολύ γιατί η ζήλια είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να καταλήξεις να καταστρέφεις τα πάντα από ένα σου λάθος. 
Το αρχαίο ρητό «Μέτρον άριστον» είναι αυτό που θα σου δώσει το eπiθυμητό αποτέλεσμα και θα κάνει το σύντροφό σου να ζηλέψει μεν, αλλά όχι να συμπεριφερθεί τραβηγμένα.
epirusblog.gr
5 of 5
Πως να τον Κάνεις να Ζηλέψει – 5+1 Κόλπα για να Τρέχει από πίσω σου
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5615650074638257828
item