5 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είναι ευτυχισμένος μαζί σας 5 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είναι ευτυχισμένος μαζί σας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

5 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είναι ευτυχισμένος μαζί σας

5 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είναι ευτυχισμένος μαζί σας
Όλες οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Ωστόσο αν έχετε παρατηρήσει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του συντρόφου σας εδώ και αρκετό καιρό τότε ίσως πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας.
Τα παρακάτω 5 σημάδια ίσως δείχνουν πως δεν είναι τόσο ευτυχισμένος κοντά σας.
Δεν σου δίνει σημασία
Αν ο σύντροφός σας απορροφάται από ένα σωρό άλλα πράγματα αγνοώντας εσάς και τη σχέση σας τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας.
Εκνευρίζεται με πολύ απλά και μη ουσιώδη πράγματα
Όταν ο σύντροφός σας νευριάζει μαζί σας με το παραμικρό τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Συζητήστε μαζί του σοβαρά και προσπαθήστε να βρείτε ποιο είναι το πρόβλημα.
Βρίσκεται στο σπίτι σας…παθητικά
Παλαιότερα είχε ιδέες για τη ζωή σας, σχέδια για το μέλλον και πλέον έχει μια εντελώς παθητική στάση για το καθετί που συμβαίνει στο σπίτι σας.
Ασχολείται συνέχεια με το κινητό του
Αν ο χρόνος που αφιερώνει στο κινητό του έχει αυξηθεί σημαντικά τότε δώστε προσοχή! Αυτό κάτι σημαίνει…
Σταμάτησε να σας κάνει εκπλήξεις
Αν ο σύντροφός σας συνήθιζε να σας κάνει εκπλήξεις και δωράκια και πλέον δεν τον κάνει, δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν είναι ευτυχισμένος μαζί σας.Ίσως απλά να έχει ξεχάσει πόσο ανάγκη έχετε αυτές τις εκπλήξεις. Συζητήστε μαζί του και προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματά σας πριν πάρετε μια αμετάκλητη απόφαση.
epirusblog.gr
5 of 5
5 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είναι ευτυχισμένος μαζί σας
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1387857615047245634
Σχόλια
item