Άρτα: Στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας Άρτα: Στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας


Άρτα: Στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας
Ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας θα δώσει και φέτος το παρών στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο στην Αθήνα. Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Μένοντας πιστοί στο ετήσιο φθινοπωρινό ραντεβού μας στην Αθήνα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο δίνουμε και φέτος το παρών σαν Σύλλογος στις 10 του Νοέμβρη. 

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο αγώνας αυτός εκτός από την κορωνίδα του κλασσικού αθλητισμού αποτελεί και ένα μέσο προώθησης κοινωνικών μηνυμάτων φέτος αποφασίσαμε συλλογικά να συμμετάσχουμε συμπορευόμενοι με τον Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ», (Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια) ενισχύοντας το τοπικό παράρτημα Άρτας.

(Θυμίζω απλά ότι πέρυσι τρέξαμε για το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άρτας με τις πανέμορφες μπλούζες δημιουργίες των παιδιών που φοιτούν εκεί).

Δυστυχώς δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες στην ευτυχία και για πολλούς και ακόμη χειρότερα για πολλά παιδιά η καθημερινότητα δεν κυλά με τους ρυθμούς μιας φυσιολογικής ζωής. 

Πολλά από αυτά τα παιδιά "τρέχουν" καθημερινά τους δικούς τους ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ, πολλές φορές μην γνωρίζοντας αν θα τερματίσουν, βιώνοντας τα ίδια όπως και οι οικογένειές τους δύσκολες καταστάσεις, που οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε καν να φανταστούμε.

Επειδή, λοιπόν όλα τα παιδιά έχουν τα ίδια δικαιώματα στην ζωή και στη χαρά και αξίζει να βρίσκονται εκεί πάντα που λαχταράει η καρδούλα τους.

Επειδή, όλα τους είναι μικρά αστεράκια που πρέπει να μένουν αναμμένα και η ΦΛΟΓΑ τους άσβεστη να φωτίζει τον κόσμο μας για να γίνεται καλύτερος.

Επειδή, το τρέξιμο αλλά και οτιδήποτε άλλο κάνουμε δεν έχει νόημα από μόνο του αν δεν ωφελεί και δεν αφήνει το ίχνος του.

ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ και ΤΡΕΧΟΥΜΕ στον ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2019 με την ΦΛΟΓΑ Παράρτημα Άρτας. Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε πραγματικά όμορφα τεχνικά μπλουζάκια για όσους θέλουν να συμπορευτούν μαζί μας και να βοηθήσουν. 

Φέρουν το λογότυπο του Συλλόγου Δρομέων Άρτας, το λογότυπο της ΦΛΟΓΑΣ και ένα μικρό μήνυμα, παράφραση κάποιων στίχων από το δικό μας γνωστό ηπειρώτικο μοιρολόι, που πραγματικά ήταν από τα πρώτα που μας ήρθαν στο νου θέλοντας να βρούμε κάτι που να δημιουργεί συναισθήματα και να μπορούμε να το αγκαλιάσουμε όλοι μας. AS LONG AS YOU LIVE SHINE. 

Είναι η μετάφραση στα αγγλικά, όπως έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό. Με ελεύθερη απόδοση όσο ζεις να λάμπεις, να φωτίζεις, να μοιράζεις απλόχερα το φως. Υπάρχει καλύτερο μήνυμα προς αυτά τα παιδιά; Θέλουμε πραγματικά να λάμπουν, να φωτίζουν τις ζωές όλων μας και η ΦΛΟΓΑ να παραμένει άσβεστη. 

Εμείς θα τρέξουμε φορώντας τα, πραγματικά με υπερηφάνεια και χαρά και θα μεταφέρουμε το μήνυμά τους στα 42 χλμ που μας περιμένουν στις 10 του Νοέμβρη.

Όποιος όμως από τους φίλους μας επιθυμεί να τα προμηθευτεί μπορεί σε έρθει σε επικοινωνία μαζί μας και το σύνολο των χρημάτων θα δοθεί στο παράρτημα της ΦΛΟΓΑΣ στην Άρτα».
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6128034197588905490
Σχόλια
item