Γιάννενα: Πάνω από 300 μέλη των ΚΤΕΛ στα Ιωάννινα Γιάννενα: Πάνω από 300 μέλη των ΚΤΕΛ στα Ιωάννινα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πάνω από 300 μέλη των ΚΤΕΛ στα Ιωάννινα

Γιάννενα: Πάνω από 300 μέλη των ΚΤΕΛ στα Ιωάννινα
Με την παρουσία του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα και του Υπουργού Κώστα Καραμανλή ξεκίνησε στα Γιάννενα το Σάββατο το πρωί η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Α.Ε. και των ΚΤΕΛ., της χώρας.
Η συνέλευση συγκέντρωσε πάνω 300 εκπροσώπους των υπεραστικών ΚΤΕΛ από ολόκληρη την Ελλάδα, σηματοδοτώντας τη σημασία που έχουν τα ΚΤΕΛ για τις συγκοινωνίες της χώρας με ένα έργο που κλείνει φέτος 67 χρόνια συνεχούς κοινωνικής προσφοράς των ΚΤΕΛ.
Το καλωσόρισμα στη συνέλευση έκανε ο “οικοδεσπότης” πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρης Γκίκας τονίζοντας ότι τα ΚΤΕΛ άντεξαν στα χρόνια της κρίσης και αναβαθμίζουν πλέον τις υπηρεσίες τους.
Τις νέες προκλήσεις που έχουν μπροστά τους τα ΚΤΕΛ συνόψισε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σοφοκλής Φάτσιος ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί μεταξύ άλλων του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, των βουλευτών Σταύρου Καλογιάννη, Μαρίας Κεφάλα και Βασίλη Γιόγιακα καθώς και του δημάρχου Μωυσή Ελισάφ.
Στον χαιρετισμό του ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής κάλεσε τα μέλη των ΚΤΕΛ σε διάλογο για το νέο νομοθετικό πλαίσιο τονίζοντας το θετικό κλίμα που υπάρχει και ανακοίνωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει η δημιουργία νέου σταθμού λεωφορείων στην Αθήνα που θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες προς τους επιβάτες. 
Αναγνώρισε ιδιαίτερα τον κοινωνικό ρόλο που παίζουν τα ΚΤΕΛ στο συγκοινωνιακό έργο ειδικά για απομακρυσμένες περιοχές, έργο που επιτελεί χωρίς να λαμβάνει κρατική επιδότηση.
Η πρώτη φάση της συνέλευσης έληξε με την απονομή τιμητικών διακρίσεων από τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Γρ. Γκίκα και την ομοσπονδία στον Κώστα Τασούλα και τον Κώστα Καραμανλή. 
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πάνω από 300 μέλη των ΚΤΕΛ στα Ιωάννινα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 686514409549391758
Σχόλια
item