Γιάννενα: Παρουσία του Ελ. Οικονόμου ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου Γιάννενα: Παρουσία του Ελ. Οικονόμου ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Παρουσία του Ελ. Οικονόμου ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου

Γιάννενα: Παρουσία του Ελ. Οικονόμου ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου
Εκδηλώσεις τιμής για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου τη Δευτέρα, κορωνίδα των οποίων θα αποτελέσει η στρατιωτική και μαθητική παρέλαση.
Την Κυβέρνηση στον εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στα Ιωάννινα θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος
Οικονόμου και στην Ηγουμενίτσα η Γενική Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Αθηνά Καλύβα.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής.
- 7:30 π.μ. Εορταστικό πρωινό με χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες εκκλησιών και με τη συμμετοχή της φιλαρμονικής του Δήμου Ιωαννιτών και της στρατιωτικής μουσικής να παιανίζουν θούριους και εμβατήρια στους δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων.
- 8:00 π.μ. Επίσημη έπαρση σημαίας στο Στρατηγείο της 8ης, Μεραρχίας Πεζικού.
- 10:30 π.μ. Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, του Αγίου Αθανασίου. Ομιλία από τον κ. Νικόλαο Βράνο, Δ/ντή 8ου ΓΕΛ Ιωαννίνων.
- 11:15 π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Μπιζανομάχων, κατάθεση στεφάνων.
- 12:00 μεσ. Παρέλαση μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων – οδηγών, αναπήρων–θυμάτων πολέμου, αντιστασιακών οργανώσεων, τμημάτων ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας.
- 1:00 μ.μ. Συναυλία με επετειακά τραγούδια του Έπους του 1940 από τη στρατιωτική μουσική της 8ηςΜεραρχίας, μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Παρουσία του Ελ. Οικονόμου ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 689305851263989647
Σχόλια
item