Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο της αδερφής της [video] Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο της αδερφής της [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο της αδερφής της [video]

Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο της αδερφής της [video]
Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη παραχώρησε συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπα.
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλα και, μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να αναφερθεί και στον θάνατο της πολυαγαπημένης της αδερφής, Χρυσαυγής, η οποία ταξίδεψε πριν από λίγο καιρό για τη γειτονιά των αγγέλων, βυθίζοντας στον πόνο και την θλίψη την ηθοποιός, αλλά και ολόκληρη την οικογένειά της.
«Προσπαθώ να χαμογελάω αλλά εύκολο δεν είναι. Δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Καμιά φορά οι άνθρωποι είμαστε αδύναμοι, δεν είμαι η Βάνα το αντράκι. Κάθε οικογένεια που έχει περάσει αυτή την αρρώστια, πιστεύω ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. 
Αυτή η ασθένεια είναι πλέον μια μάστιγα. Νομίζω ότι όλοι περνάμε δύσκολα, απλά εγώ δεν μπορώ πια να βοηθήσω, γιατί εγώ η ίδια έχω πια ανάγκη υποστήριξης. 
Έχω αποφασίσει να μη δουλέψω, να μην κάνω τίποτα από τα σχέδια που είχα και θα είμαι μαζί με τη Φαίδρα που είναι στη Γ΄Λυκείου και προετοιμάζεται για Πανεπιστήμιο. Δεν θα άντεχα αν έφευγε αυτή τη χρονιά για σπουδές.
Πιστεύω θα ένιωθα τελείως έρημη. Οπότε θέλω τον χρόνο μου για κάποια πράγματα. Δεν θα ξαναγυρίσω στα σίριαλ, είναι επιλογή μου, δεν ξαναγυρίζω στην τηλεόραση. Δεν θέλω, δεν νιώθω την ανάγκη εσωτερικά», είπε χαρακτηριστικά.
Δες το βίντεο που ακολουθεί:
Η Βάνα Μπάρμπα δεν μπορεί να κρύψει τη θλίψη της για τον θάνατο της αδερφής της.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο της αδερφής της [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3574211845152716881
Σχόλια
item