Η Δήμητρα Ματσούκα είναι και πάλι single! Η Δήμητρα Ματσούκα είναι και πάλι single! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι και πάλι single!

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι και πάλι single!

Η Δήμητρα Ματσούκα ανήκει στην κατηγορία εκείνων που αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή και να σχολιάζουν τις φήμες που κυκλοφορούν. 

Η ίδια από τον Φεβρουάριο του 2017 βρισκόταν σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία, γεγονός που προτίμησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, οι δυο τους μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης αποφάσισαν να συνεχίσουν χωριστά τις ζωές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, τα γκρίζα σύννεφα υπήρχαν εδώ και καιρό, αφού εκείνος λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του έπρεπε να βρίσκεται στις Βρυξέλλες. 

Το ζευγάρι έκανε φιλότιμες προσπάθειες να ξεπεράσει την κρίση στη σχέση του, όμως, απ’ ότι φαίνεται δεν τα κατάφερε.Η Δήμητρα Ματσούκα, μετά τον χωρισμό της, έκανε διακοπές στην Τήνο μαζί με την επιστήθια φίλη της και σκηνοθέτιδα Άσπα Καλιάνη, με την οποία έχουν συνεργαστεί πολλές φορές. 

Η ηθοποιός γέμισε τις μπαταρίες της και είναι έτοιμη να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι με τον ρόλο της Τζάκι Κένεντι στην παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα».

Η Δήμητρα Ματσούκα μετά τον χωρισμό της από τον γνωστό επιχειρηματία επέστρεψε στο σπίτι της στο Παγκράτι και ξεκίνησε την ανακαίνιση, αφού θέλει να κάνει μια νέα αρχή.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Δήμητρα Ματσούκα είναι και πάλι single!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7084226698246199765
Σχόλια
item