Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz και είναι πολύ ερωτευμένο! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz και είναι πολύ ερωτευμένο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz και είναι πολύ ερωτευμένο!

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz και είναι πολύ ερωτευμένο!
Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz και είναι πολύ ερωτευμένο. Μάλιστα, βγήκε στην επιφάνεια όλο το παρασκήνιο της σχέσης του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής είναι ξανά ερωτευμένος και η νέα σύντροφος του είναι καλλονή αεροσυνοδός, όπως είχε αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες.
Όπως αποκαλύπτει η Espresso, ο αγαπημένος καλλιτέχνης και η Θεσσαλονικιά αεροσυνοδός είναι μαζί από τον περασμένο Οκτώβριο. 
Η σχέση της με τον Γιάννη Πάριο ήταν μέχρι πρότινος μυστική και ελάχιστοι συνάδελφοί της γνώριζαν για αυτό.
νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz
Πηγή από το φιλικό περιβάλλον της Στέλλας Δόντση αποκάλυψε στην Espresso πως η «μούσα» του Γιάννη Πάριου δεν ήταν συνέχεια μαζί του στην Πάρο το καλοκαίρι, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της στην αεροπορική εταιρεία. 
Βρέθηκε εκεί μόνο για ένα διήμερο και επέστρεψε στη δουλειά της έχοντας στο κινητό της φωτογραφίες από τις πιο όμορφες γωνιές του κυκλαδίτικου νησιού.
«Με τον Γιάννη Πάριο δεν συναντιούνται στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι επιλογή του, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι. 
Τον χειμώνα η Στέλλα ήταν στην πρεμιέρα του αγαπημένου της και μάλιστα σε prive τραπέζι, παρέα με φίλες και συναδέλφους της, ενώ έχει βρεθεί και σε καλοκαιρινές συναυλίες του» αναφέρει στην εφημερίδα η ίδια πηγή.
epirusblog.gr
5 of 5
Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz και είναι πολύ ερωτευμένο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 623934527551064475
Σχόλια
item