Μπάγια Αντωνοπούλου: Απόδραση στη Νάξο για το Φεστιβάλ Πατάτας [pics] Μπάγια Αντωνοπούλου: Απόδραση στη Νάξο για το Φεστιβάλ Πατάτας [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απόδραση στη Νάξο για το Φεστιβάλ Πατάτας [pics]

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απόδραση στη Νάξο για το Φεστιβάλ Πατάτας [pics]
Μία μικρή παράταση στις καλοκαιρινές διακοπές της έδωσε η Μπάγια Αντωνοπούλου, αφού ταξίδεψε μαζί με τον αγαπημένο της, Άρη Δρούγκα, στην όμορφη Νάξο. 
Η γνωστή παρουσιάστρια, που φέτος θα βλέπουμε μέσα από το One, έκανε μια παύση από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και επισκέφτηκε το όμορφο νησί των Κυκλάδων, προκειμένου να δώσει το παρών στο 10ο Φεστιβάλ Πατάτας.
Η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει δημιουργήσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της τόσο στο Instagram όσο και στο Youtube και έτσι, μοιράζεται μαζί τους διάφορες στιγμές από τα πράγματα που κάνει στην καθημερινότητά της. 
Συνεπώς, δεν θα γινόταν να μην μοιραστεί αυτό το ταξίδι. 
Η δημοσιογράφος απολαμβάνει κάθε στιγμή στο νησί, αγναντεύει τα όμορφα ηλιοβασιλέματα και δοκιμάζει τις ικανότητές της σε πράγματα που δεν έχει ξανακάνει. Ένα από αυτά είναι και το μάζεμα της πατάτας. 
Η Μπάγια Αντωνοπούλου βρέθηκε σε ένα από τα χωράφια που μαζεύονται οι πατάτες και βοήθησε τους γεωργούς στη συλλογή τους. Μάλιστα, όπως θα δεις στις φωτογραφίες, δεν δίστασε να ανέβει και σε τρακτέρ!
Δες τις φωτογραφίες:
Η Μπάγια Αντωνοπούλου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της!
epirusblog.gr
5 of 5
Μπάγια Αντωνοπούλου: Απόδραση στη Νάξο για το Φεστιβάλ Πατάτας [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4211257778522073479
Σχόλια
item