Δούκισσα Νομικού: Η επίσκεψη στο πατρικό σπίτι της και η έκπληξη που της επιφύλασσαν [pics]

Δούκισσα Νομικού: Η επίσκεψη στο πατρικό σπίτι της και η έκπληξη που της επιφύλασσαν [pics]
Η Δούκισσα Νομικού μπορεί φέτος να τέλειωσε τις διακοπές της λίγο νωρίτερα, αφού μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως αυτό δεν την πτοεί καθόλου.
Η γλυκιά μανούλα ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, την κόρη της, και να ολοκληρώσει την ευτυχία της με τον καλύτερο τρόπο! 
Την ίδια ανυπομονησία βέβαια έχουν και οι δύο άντρες του σπιτιού, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και ο μικρός Σάββας!
Η Δούκισσα Νομικού χαίρεται κάθε λεπτό αυτής της περιόδου και απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. 
Ως λάτρης του Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς φίλους της. 
Μετά την αποκάλυψη της φωτογράφησης που έκανε λίγο πριν γεννήσει μαζί με τον Παντελή Τουτουντζή και την γνωστή φωτογράφο, Ολυμπία Κρασαγάκη, η Δούκισσα Νομικού μας ενημέρωσε για την ολοήμερη επίσκεψή της στο πατρικό σπίτι της αλλά και για την έκπληξη που της επιφύλασσαν οι δικοί της!
Δημοσιεύοντας στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες, η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η γιαγιά της της έφτιαξε την αγαπημένη της τυρόπιτα για να την υποδεχθεί, γεγονός που έκανε την γλυκιά μανούλα να χαμογελά συνεχώς. 
Η Δούκισσα Νομικού λατρεύει την τυρόπιτα της γιαγιάς της και, έτσι δεν μπόρεσε να αντισταθεί, και έφαγε όχι ένα, όχι δύο αλλά… εφτά κομμάτια! 
Μάλιστα, δεδομένου ότι ο μικρός είχε την φροντίδα της γιαγιάς και της προγιαγιάς του, η παρουσιάστρια αποφάσισε να αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα στα παλιά λημέρια της.
Δες φωτογραφίες:
«Όταν πηγαίνεις στο πατρικό σου σπίτι και η γιαγιάκα σου ετοιμάζει την αγαπημένη σου σπιτική τυρόπιτα…😍
Όλα τα κομμάτια που λείπουν τα έφαγα εγώ (εννοείται μόνο γωνίες) Πιστεύεις το παράκανα;
 (Δες την επόμενη φωτογραφία για να καταλάβεις)», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της.
Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει χωρίς μακιγιάζ λίγο πριν απολαύσει τον μεσημεριανό ύπνο της!
epirusblog.gr
5 of 5
Δούκισσα Νομικού: Η επίσκεψη στο πατρικό σπίτι της και η έκπληξη που της επιφύλασσαν [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5040392404937270283
item