Άντζελα Γκερέκου: Ξεκίνησε δουλειά! Η κομψή εμφάνιση της Προέδρου στα γραφεία του ΕΟΤ [pics]

Άντζελα Γκερέκου: Ξεκίνησε δουλειά! Η κομψή εμφάνιση της Προέδρου στα γραφεία του ΕΟΤ [pics]
Τις στρατηγικές κατευθύνσεις της νέας διοίκησης του ΕΟΤ για την προστασία και την ενίσχυση της θετικής εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, περιέγραψε η Πρόεδρος του ΕΟΤ  Άντζελα Γκερέκου κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ., παρουσία του νέου Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη. 
Αφού συνεχάρη τα νέα μέλη του Δ.Σ. και ιδιαιτέρως τον Γ.Γ. ΕΟΤ κ Δημήτρη Φραγκάκη «για την τοποθέτησή του στον σημαντικό αυτόν φορέα για τη χώρα και την ελληνική οικονομία» κατέθεσε συνοπτικά τις προτάσεις της για το πλαίσιο λειτουργίας του ΕΟΤ «στη νέα εποχή που ξεκίνησε για τη χώρα μας».
Η Πρόεδρος έθεσε ως άμεση προτεραιότητα της νέας Διοίκησης σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, την ανακήρυξη του έτους 2020 ως «Έτος Ελληνικού Τουρισμού» με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων από την ίδρυση του ΕΟΤ. 
Η Άντζελα Γκερέκου έκανε γι’ ακόμη μια φορά μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση. Άλλωστε αποτελεί μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της Βουλής και ξέρει πώς να ντύνεται σε κάθε περίσταση.
Η Πρόεδρος του ΕΟΤ επέλεξε ένα Βlack & white σύνολο, και πιο συγκεκριμένα ένα αέρινο shirt top που συνδύασε με crop μαύρο παντελόνι και camel tote bag. To σύνολο της το ολοκλήρωσε με platform πέδιλα και χρυσό κόσμημα.
Και αναφέρθηκε στην «ενιαία ατζέντα» προβολής της Ελλάδας, που βασίζεται στο τρίπτυχο: «Αειφόρος ανάπτυξη σε συνδυασμό με καινοτόμες τεχνολογικές δυνατότητες και εξειδίκευση ανά Περιφέρεια».
Δες φωτογραφίες:
Άντζελα Γκερέκου-Χάρης Θεοχάρης
Η κα. Άντζελα Γκερέκου με τους εργαζόμενους του οργανισμού


Η Πρόεδρος, κλείνοντας την τοποθέτησή της, υπογράμμισε ότι: «Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε κοντά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις με τις προτάσεις και τις δημιουργίες τους, ώστε μαζί με πρόσωπα διεθνούς κύρους να συμβάλλουμε στην αποτελεσματικότερη προώθηση του ελληνικού τουρισμού και στην ενίσχυση της οικονομίας με διαφάνεια και μεθοδικότητα».
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Άντζελα Γκερέκου: Ξεκίνησε δουλειά! Η κομψή εμφάνιση της Προέδρου στα γραφεία του ΕΟΤ [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3111385788815193008
item